DVA znaka imaće OGROMNIH problema tokom avgusta: Poteškoća će biti na SVAKOM koraku, NOVCA će im stalno manjkati

Vesti 22.07.2022 09:44 0

Evo koja dva znaka neće imati sreće tokom avgusta, već treba da se spreme za probleme.

DVA znaka imaće OGROMNIH problema tokom avgusta: Poteškoća će biti na SVAKOM koraku, NOVCA će im stalno manjkati

Shutterstock

Iako će generalno avgust biti dobar mesec, s mnogo prilika za horoskopske znakove, zahvaljujući vladavini Lava, pojedine predstavnike ipak čekaju poteškoće.

Ceo mesec će se baviti problemima, doneće im sukobe na poslu i ozbiljne finansijske probleme koje neće moći lako da reše. Evo o kojim znakovima horoskopa je reč: 

Blizanci

Postoji opasnost da u avgustu budete prevareni. Štaviše, najbliži ljudi, u kojima imate poverenje mogu pokušati da vas nasankaju. Neki Blizanci će biti žrtve manipulacije. Astrolozi vam savetuju da budete veoma pažljivi prema drugima, posebno prema kolegama i vodite račun o svojim rečima. Možda ćete nekog povrediti što može da dovede do sukoba ili čak raskida veze. Vodite računa o stvarima, postoji opasnost da izgubite veću količinu novca. Poradite na tome da pravite kompromis kako ne biste izgubili ono što najviše cenite u životu.

Vaga

U opasnosti ste da donesete nesrećnu odluku koja će baciti senku na ceo vaš budući život. To može izazvati brojne probleme i dovesti do prave finansijske krize. Astrolozi vas upozoravaju da budete štedljivi s emocijama. Kontrolišite ih i ne pokazujte pred svima, naročito ne na poslu, jer bi neko mogao da ih zloupotrebi. Tokom avgusta svaki impulsivni korak može da vam ostavi mrlju na karijeri, vodite računa. Na kraju meseca velike su šanse da vam zafali novac kao posledica neočekivanog događaja koji će vam preokrenuti ceo život. Astrolozi savetuju da se ne zadužujete, već da preispitate svoje troškove i navike i da počnete da odvajate novac sa strane.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading