Venera u Raku ostaje do 11. avgusta: OVIM znakovima donosi KATASTROFU, dok će 3 pripadnika Zodijaka maksimalno UŽIVATI u ljubavi

Vesti 22.07.2022 17:00 0

Horoskop otkriva kome će Venera u Raku do 11. avgusta doneti sreću, a kome probleme - pročitajte u kojoj grupi ste vi!

Venera u Raku ostaje do 11. avgusta: OVIM znakovima donosi KATASTROFU, dok će 3 pripadnika Zodijaka maksimalno UŽIVATI u ljubavi

unsplash

Venera trenutno plovi znakom Raka i ostaće u njemu sve do 11. avgusta, pa onda prelazi u vatrenog Lava. U Raku se oseća sjajno, jer Venera je simbol ljubavi, a Rak nežnosti i emocija - predstavljaju harmoničan spoj.

Ovo su dani kada dozvoljavate svom srcu da se otvori, da pokaže koja osećanja ga ispunjavaju, šta ga raduje, a čega želi da se reši. Neka ljubav priča - poruka je Venere u Raku. Bićemo emotivniji, ali ćemo imati i više hrabrosti da te emocije pokažemo drugima, što može posebno da bude značajno za usamljene duše.

Saosećajni ste i želite da vas neko razume, kao što vi razumete tuđe emocije. Oni koji su u vezama radiće na poboljšanju kvaliteta odnosa do 11. avgusta. Venera u Raku ih podstiče da se oslobode mračnih senki prošlosti, da sve ostave iza sebe i osveste da je ljubav najlepša kada mislimo i delujemo u sadašnjem trenutku.

Saznajte na koja 3 horoskopska znaka će najviše uticati:

Rakovi, Ribe i Škorpije očekuju najzaljubljeniji i najprijatniji period. Moguće je da će se na poslu razviti neka prijateljstv akoja mogu biti dragocena i trajati celog života. Period je dobar da s eposvetite svojim emocijama, ali i povoljan za odnose, jer razumete osećanja drugih, bez obzira da li su pozitivn aili neprijatna. U odnosima partneri ponovo uviđaju sjajne kvalitete jedno kod drugog. Zbog svoje posvećenosti odnosu, Rakovi, Ribe i Škorpije biće hvaljeni kao savršeni ljubavnici, prijatelji i partneri u Univerzumu.

Iako su ovo lepi i romantični dani, na neke znakove Venera u Raku neće uticati najpovoljnije - evo o kome je reč:

Ovan, Strelac, Vaga i Jarac teže će spontano krenuti u nove avanture tokom perioda Venere u Raku. Možda ćete zaviriti u svoju dušu i shvatiti da neke stvari moraju da s epromene. Neki odnosi mogu biti stavljeni na test. Bićete zbunjeni i pomalo nesigurni u svoja osećanja. Ovo je vreme romantike, osećajnosti i empatije, što neće odgovarati vašoj prirodi. Pošto ćete biti sentimentalni i nostalgični, velika je verovatnoća da ćete naleteti na bivšu ljubav. Očekuju vas i izazovi sa poslom, jer Venera je hedonista, pa ćete možda trošiti više nego što je poželjno. Okružite se samo pozitivnim i iskrenim ljudima, pokušajte da iskontrolišete svoje impulse. Iako vama neće sve biti bajno, možete steći neka nova saznanja o sebi - to će biti dovoljno za pozitivnu promenu.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading