Veliki PREOKRETI na ljubavnom i poslovom planu: Ova TRI znaka će NAJJAČE pogoditi MLAD Mesec

Vesti 23.07.2022 21:40 0

Mlad Mesec u Lavu očekuje nas 28. jula, a evo na koje znakove će najviše uticati.

noć

Shutterstock

 

Leto je u punom zamahu, a stvari će se dodatno zagrejati sa sledećom lunacijom. Mlad Mesec u Lavu 28. jula otelotvoruje energiju ovog znaka - samouverenog, snažnog i kreativnog, te inspiriše naše inovativne poduhvate i budi ljubav prema sebi. 

Sve je u vezi sa zadovoljstvom i igrom - Lav voli zabavu i podseća nas da ne shvatamo stvari previše ozbiljno. Dok neki mogu da osete jako samopouzdanje, drugi mogu da postanu previše dramatični ili čak egocentrični, što može da im donese probleme na ljubavnom i poslovnom planu.

U nastavku saznajte na koje znakove će najviše uticati mlad Mesec u julu.

Bik

Pošto se Lav useljava u vašu kuću porodice, možda ćete osećati dužnost da zaštitite sebe i svoje najmilije. Ova odbrambena energija može se pretvoriti u aroganciju i nadobudnost ako ne budete pažljivi. Izbegavajte da se zatvorite u svoja četiri zida i pokušajte da budete otvoreni za nove mogućnosti koje možda pokušavaju da dođu do vas, čak i ako se promene u početku čine neprijatnim.

Iako je mlad mesec u Lavu hiperkreativan, Bik će se osećati kao da ih nekontrolisano baca na različite strane. Uobičajene zone komfora ovog puta vam neće dati osećaj sigurnosti koji tražite. Iskoristite energiju Lava da prebrodite izazove i za par nedelja ćete shvatiti zašto su određene promene morale da se dese. 

Lav

Sve oči su trenutno uprte u vas, Lavovi — baš onako kako volite. Mlad Mesec podstiče vaš osećaj samoljublja i podržava vašu samouverenu energiju. Ali pre nego što uđete u novi režim nege o sebi ili odlučite da promenite nešto na sebi, možda treba da pripazite na smetnje na poslovnom planu.

Lav je herojski znak, ali ovaj mladi Mesec će ga naterati da se oseća još smelije i hrabrije nego inače. Međutim, konjunkcija Mars/Uran se dešava u Lavovoj kući karijere i javnog ugleda, pa neka dešavanja mogu da uzdrmaju vaše velike projekte ili stvore neuspehe. Budite timski igrač u tim trenucima.

Vodolija

Vaš ljubavni život je u centru pažnje tokom julskog mladog Meseca, Vodolije. Dok se vaš sestrinski znak, Lav, seli u vaš sektor ljubavnih odnosa, neko novi bi mogao da se pojavi u vašem životu. Nasuprot tome, možda ćete iskusiti nalet strasti, požude i romantike ako ste već u vezi.Vodolija voli da bude u pasivnoj ulozi, ali ovaj mladi Mesec bi mogao da ih natera da daju sve od sebe za one koje vole.

Bez obzira na status u vašoj vezi, vaša senzualnost će sigurno biti pojačana. Takođe, mlad Mesec u Lavu će naći način da vas uvuče u svoju dramu. Pošto se konjunkcija Mars/Uran dešava u četvrtoj kući Vodolije, verovatno je da postoji sukob između Vodolijinog partnera i njihovog doma ili porodičnog života. Važno je da trenutno težite ravnoteži i naučite da od loših stvari napravite dobre.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading