Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 25. jul: Bikovi, očekuju vas PROBLEMI SA ZDRAVLJEM, Rakovi, ne dozvolite da vas EMOCIJE preplave

Vesti 24.07.2022 21:15 0

Evo šta koji znak očekuje u toku sutrašnjeg dana

Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 25. jul: Bikovi, očekuju vas PROBLEMI SA ZDRAVLJEM, Rakovi, ne dozvolite da vas EMOCIJE preplave

Shutterstock

 

Ovan 

Kada je u pitanju današnji dan najvažnije posvetiti se sebi i poslovnim potrebama. Danas je idealno da završite sve što vam je preostalo kada su u pitanju poslovi sa inostranstvom. Partnerski odnos je u stagnaciji. Problemi s kičmom. 


Bik
Do kraja dana bićete pod jakim utiskom razgovora sa partnerom. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška. Mogući problemi sa zdravljem zbog napetosti. 


Blizanci
Danas ćete biti primorani da čuvate tuđe tajne kada je u pitanju posao i poslovni odnosi. Ostanite strpljivi kada je u pitanju partnerski odnos jer partner prolazi kroz poslovne probleme za koje i ne znate sve do kraja. Mogući problemi sa stomakom. 


Rak 
Danas budite racionalni posebno u razgovoru sa partnerom. Jako je važno da ne dozvolite da vas emocije preplave. Do kraja dana povoljne vesti u vezi nove poslovne saradnje. 


Lav 
Danas ste u problemu jer ćete biti skloni kritikovanje drugih ljudi. Poslovna situacija je veoma napeta zbog uticaja Marsa i pokušajte da se suzdržite kada su u pitanju potencijalne svađe sa osobom u znaku Jarca. Problem sa kičmom. 


Devica 
Danas je jako dobro da poslušate savet partnera kada su u pitanju odnosi sa članovima porodice. Stariji član porodice je sklon da vas kritikuje zbog vašeg stava prema poslu. Mogući problemi sa zubima. 

Vaga 
Pod jako velikim ste pritiskom zbog neispunjenih obaveza na planu posla. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna pretnja. Budite dosledni u onome što tražite. Partnerski odnos je veoma komplikovan. 


Škorpija 
U ovom periodu ste otvoreni za konkretne stvari kada je u pitanju privatan posao. Budite dosledni kada su u pitanju partnerski odnosi jer partner vam mnogo toga zamera iz prošlosti. Zdravlje je odlično. 


Strelac 
Partner vas provocira i iskušava želeći da izvuče nešto od vas. Pokušajte da budete skoncentrisani kad razgovarate jer je partner sklon da izvlači reči iz konteksta. Do kraja dana povoljne vesti u vezi partnerskih poslovnih odnosa. 


Jarac 
Vodite razgovor od kojih očekujete previše kada je u pitanju posao. Osoba u znaku Ribe biće vam velika poslovna podrška tokom današnjeg dana. Merkur aktivira vaše pesimisticki misli u vezi partnerove ljubomore. 


Vodolija 
Danas je veoma uzbudljiv dan jer vam predstoje brojni poslovni susreti. Najbitnije je da budete koncentrisani na ono što vas interesuje posebno ako je u pitanju posao sa inostranstvom. Mogući problemi sa organima za varenje i ne preterujte danas sa hranom. 


Ribe 
Pokušajte da se koncentrišete na posao jer je danas veoma bitan dan za poslovne odluke. 
Do kraja dana obratite pažnju na svoje ponašanje jer je moguće da ćete ući u sukob sa članovima porodice zbog vaše melanholije. Okrenite se što više sebi i svojim potrebama.
BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading