Teško onom ko im STANE NA ŽULJ: Ovi znakovi horoskopa NIKAD NE PROPUŠTAJU da se najsurovije osvete, oni započinju HLADNI RAT

Lana Vidović Vesti 25.07.2022 08:00 0

Ako žele, u trenu će vam postati noćna mora, toliko da ćete bataliti svaku vrstu rasprave, čak i ako su oni vas povredili

Teško onom ko im STANE NA ŽULJ: Ovi znakovi horoskopa NIKAD NE PROPUŠTAJU da se najsurovije osvete, oni započinju HLADNI RAT

Shutterstock

 

Pojam "neprijatelj" može biti različit za svakog od nas: za nekoga to može biti kolega u kom vidi rivala na poslu, prijatelj koji je učinio nešto loše, bivši partneri i slično.

Postoje oni ljudi koji mogu biti najgori neprijatelji. Ako žele, u trenu će vam postati noćna mora, toliko da ćete bataliti svaku vrstu rasprave, čak i ako su oni vas povredili.

Evo o kojim znacima je reč:

Rak

Znak koji uvek ima zamerke kao niko drugi je Rak. Neraspoloženi Rak ne može da pomogne svojim promenama raspoloženja koje dolaze i odlaze. Ako osećaju da ih je neko iskoristio ili se poigrao sa njihovom osetljivom prirodom, onda nikada nećete moći da zamislite bes poput njegovog.

Ovan

Ako je ikada postojao znak koji je osvetoljubiv, to je Ovan, jer kada jednom oseti da ste ga omalovažavali, može da se potrudi da se osećate "jadno". Dakle, možda biste želeli dva puta da razmislite pre nego što iznervirate kolegu ili šefa koji je slučajno Ovan. Možete očekivati žestoku svađu i reči koji će vas povrediti!

Škorpija

Poznata da gađa slabe tačke, Škorpija je jedan od znakova koji ne želite da prevarite. Njihova prikrivena taktika bi vas osramotila i vratiće vam onda kada se najmanje budete nadali. Pošto ih je teško pročitati, nikad ne znate šta smišljaju da vas dovedu do vašeg pada.

Blizanci

Ovaj horoskopski znak može izgledati ljubazno, ali iako želi da se iskupi nakon svađe, možda nikada neće zaboraviti način na koji ste mu naneli nepravdu. Dakle, možda ćete se suočiti sa bolnim primedbama i neprijatnim pogledima, a vrlo teško ćete uspeti u tome da Blizanac zaboravi vaše greške.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading