Ostaju SAMI zato što vole samo SEBE: Tri znaka horoskopa veruju da se svet VRTI OKO NJIH, druge i ne primećuju

Lana Vidović Vesti 27.07.2022 20:50 0

Može im biti izuzetno teško da zbog svoje prirode ostvare trajnu ljubavnu vezu

Ostaju SAMI zato što vole samo SEBE: Tri znaka horoskopa veruju da se svet VRTI OKO NJIH, druge i ne primećuju

unsplash.com

 

Neke osobe možda imaju "bezgranične" zablude o tome u kolikoj su meri važne, pa su lišene osećaja srama, ali psiholozi tvrde da su verovatno srećnije  od većine ostalih ljudi. 

Ovakvo samoljublje najviše se ogleda kod predstavnika 3 horoskopska znaka. Evo koji su:

Bik

Bikovi, posebno žene, vole da se dive sebi. Ako ih pitate koga smatraju najlepšom osobom na svetu, onda će sa velikom verovatnoćom reći da su najlepši oni sami. Veoma su ponosni na sebe. Oni su sami sebi savršeni, čak iako priznaju da teba da krenu u teretanu i smršaju koji kilogram. Vrlo je verovatno da ćete u njegovom telefonu pronaći dosta selfija, Bik je veliki narcis.

Blizanci

Oni mogu da pruže ljubav drugoj osobi, ali su ta osećanja za njih na drugom mestu. Sebi su uvek prioritet. Blizanci vole sebe, ali nisu narcisi, jednostavno ne osećaju potrebu da vode računa o prioritetima drugih ljudi. Njima je više od bilo koga potrebna sloboda u vezi. Ako nešto žele, onda ste ili uz njih ili ne, oni neće menjati svoju odluku. U principu, možete živeti sa njima ako ste dosta tolerantni. Blizancima može biti izuzetno teško da zbog svoje prirode ostvare trajnu ljubavnu vezu.

Lav

Lavovi rade sve za sebe, ali ne kriju to kao Blizanci. Takođe imaju želju da se dive sebi kao Bik. Lavovi su najponosniji ljudi na svetu. Postoje periodi kada rade stvari za druge, ali to je retko. Oni ne zaboravljaju pomoć onih oko sebe, ali pomažu drugima samo kada sami nemaju nikakvih problema ili ako na taj način mogu da poboljšaju svoju reputaciju.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading