Nikada neće prestati da ZAVODE: Ovi HOROSKOPSKI ZNAKOVI su zavisnici od FLERTA, teško vama ako ste sa njima u VEZI

Vesti 29.07.2022 14:35 0

Oni to rade stalno i bez mnogo razmišljanja

seks

Shutterstock

Lav

Lavovi su majstori flertovanja. Ne treba im gomila trikova i mogu da se oslone na svoj prirodni šarm, harizmu i dopadljivost. Oni su prijateljski nastrojeni prema skoro svima, ali mogu da napreduju kada to žele uz dugotrajan kontakt očima, razigrano zadirkivanje i komplimente. Ovaj znak flertuje bez napora, tako da ne deluje kao prisilno.

Blizanci

Blizanci su društveni, duhoviti i znaju da kažu sve prave stvari. Veoma su koketni i ponekad nisu ni svesni da flertuju. Oni su istinski zainteresovani za ljude, što je neverovatno. Kada Blizanci nekome daju kompliment, oni su iskreni jer mogu pronaći nešto pozitivno da kažu o bilo kome. Želite da budete primećeni, a kada to urade, osećate se odlično.

Ovan

Ovnovi su veliki zavodnici, zabavni, avanturistički raspoloženi i živahni. Svi žele da se druže sa njima, zbog čega su toliko popularni u svim društvenim krugovima. Ovnovi su takođe strastveni i seksualni, pa kada im neko zapne za oko, krene za njima. Samouvereni su, smeli i lako čine prvi korak. Flert može biti igra za Ovnove i oni nikada ne vole da gube. Ovnovi su spontani, što znači da neće previše razmišljati o situaciji, uvek će ići za onim koga želi.

Strelac

Znamo da Strelci vole da upoznaju nove ljude, da idu na nova mesta i da iskuse svašta, tako da su, naravno, oni glavni u ovom pitanju. Njihov flert može potrajati. Nije neobično da nekome skuvaju večeru, naprave umetničko delo ili urade nešto promišljeno. Flert je deo njihove ličnosti, piše YourTango.

BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading