Astrolozi su SLOŽNI: Ovo su definitivno NAJBOLJE i najgore SVEKRVE prema horoskopu

Vesti 30.07.2022 15:39 0

Odnos snaje i svekrve uglavnom nije lak. Žene se često trude da udovolje svojim svekrvama da bi pokazale kako ne planiraju da im "ukradu" mezimca.

svekrva

Shutterstock

Zbog privrženosti sinu, majke ponekad nesvesno pokušavaju da kontrolišu njegov odnos sa suprugom. Bolje razumevanje majke vašeg partnera i pročavanje njenog horoskopskog znaka može vam pomoći da se bolje nosite sa situacijom, piše sajt fustany.com.

Ovan

Svekrva rođena u znaku Ovna može biti sebična i ljubomorna jer se oseća kao da ste joj konkurencija sa kojom mora da se bori za ljubav svog sina. Zato nemojte očekivati da će vas odmah zavoleti. Ona će uvek želeti da brine o sinu. Prihvatite njene česte posete jer će biti srećnija i raspoloženija da i vas zavoli.

Bik

Svekrvu Bika je lako razbesneti. Ako stekne utisak da se loše ophodite prema njenom sinu ili da mu pravite probleme, gledaće da vas otera što je pre moguće. Na početku može delovati da će vaš odnos biti lak i jednostavan, ali zapravo je često težak jer ju je lako uznemiriti i naljutiti. Zato pokušajte da izbegnete sukob sa mužem pred njom kako je ne biste isprovocirali.

Blizanci

Nije lako razumeti svekrve Blizance. One uglavnom ne pokazuju otvoreno šta misle i osećaju. Čak iako im se ne sviđate, neće to pokazati već će biti ljubazne ali hladne. Kada uspostavite lep i čvrst odnos, stvari će krenuti na bolje.

Rak

Svekrva Rak je posvećena porodici i tradicionalnim vrednostima. Mnoge snaje će u njoj pronaći drugu majku. Trudiće se da vas zaštiti i da vam pomogne, a decu će obožavati. Žena Rak ima snažnu intuiciju, zato ne pokušavajte da je slažete jer će ona to znati. Veoma je emotivna i kada se sprijateljite tretiraće vas kao ćerku.

Lav

Vaša svekrva ima težak karakter jer voli da ima kontrolu nad ljudima, posebno nad svojom decom. Takođe, imajte na umu da voli da je drugi tretiraju kao kraljicu. Izbegavajte da je kritikujete, verovatno se neće dobro završiti. Zapamtite da ona uvek voli da vodi, pa pokušajte da joj u tome ne smetate ali je držite podalje od vašeg privatnog života što je više moguće.

Devica

Žena Devica je pametna i taktična osoba, koja brine o svakom detalju. Pošto je opsednuta čistoćom i organizacijom, pobrinite da vaš dom bude uredan pre nego što ona dođe. Devica često kritikuje druge, ali ne voli da bude kritikovana, zato budite oprezni. Međutim, iza konstantnih primedbi i sugestija zapravo se krije briga i dobra namera. Ona samo hoće da vam pomogne i da dobar savet.

Vaga

Žena Vaga je verovatno najbolja svekrva. Ljubazna je, pametna i uvek spremna da pomogne. Ako joj se obratite u vezi sa problemom koji imate u vezi, ona će pružiti pomoć bez zadiranja u vašu privatnost i nikada neće otići predaleko.

Škorpija

Nije lako steći poverenje Škorpije. Moraćete da se podvrgnete mnogim testovima i taman kada pomislite da ste prošli i da ste konačno stekli njeno poverenje, otkrićete da vam još uvek ne veruje u potpunosti. Veoma je požrtvovana i ništa joj nije teško da uradi, ali će od vas očekivati isto to.

Strelac

Svekrva Strelac je zabavna, voli život, avanture i nova iskustva. Možda će vam na početku delovati površno, ali kada povedete razgovor o nekoj ozbiljnoj temi, bićete iznenađeni koliko je pronicljiva. Od nje ćete uvek dobiti koristan savet.

Jarac

Žena Jarac je ambiciozna osoba, koja traži uspeh u svemu, kako na poslu tako i u privatnom životu. Veoma je ozbiljna pa ne očekujte da ćete se šaliti i zabavljati sa njom. S druge strane, ona je toliko jaka i stabilna da će vam uvek biti oslonac. Ako joj se obratite u vezi sa nekim problemom, biće pribrana i smirena i odmah će početi da traži rešenje.

Vodolija

Vodolija je organizovana i trudi se da poštuje pravila. Voli da se okruži inteligentnim i uspešnim ljudima, pa ako ste takvi, ona će se prema vama odnositi sa puno poštovanja. Iako je komunikativna, za zbližavanje sa ljudima joj treba vremena. S obzirom da je osetljiva i oprezna, za nju bliskost podrazumeva ranjivost. Međutim, kada se na kraju ipak zbližite ona će biti spremna da učini sve za vas.

Ribe

Žene Ribe su jedne od najboljih svekrva. Ako prolazite kroz težak period, ne ustručavajte se da tražite pomoć, jer će biti više nego spremne da je pruže. Najviše od svega vole da budu podrška nekome. Duboko su intuitivne i mogu da predosete da nešto nije u redu i pre nego što to izađe na videlo.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading