Iskoristite MOĆNU energiju za ispunjenje ŽELJA: U avgustu se otvara LAVLJA kapija, sreće će biti u IZOBILJU

Vesti 03.08.2022 10:28 0

Šest stvari koje vas očekuju otvaranjem Lavlje kapije 8.8.2022. - evo kako će ova energija uticati na nas.

Iskoristite MOĆNU energiju za ispunjenje ŽELJA: U avgustu se otvara LAVLJA kapija, sreće će biti u IZOBILJU

Shutterstock

Dana, 8. avgusta, vlada numerološki niz 8-8 i astrolozi ističu da se otvara portal Lavlja kapija. Uticaj ove energije trajaće do 12. avgusta, dok je 8. avgusta na vrhuncu.

Svake godine, oko 8. avgusta Sunce se na svom putu kroz sazvežđe Lava sreće na nebu sa sjajnom zvezdom Sirius. Ova pojava je poznata kao portal Lavlje kapije.

Saznajte kojih 6 stvari vam donosi:

1. Isceljenje srca - portal Lavlje kapije aktivira srčanu čakru. To znači da je ovo trenutak kada se možete osloboditi starih emotivnih rana, kao što su osećanja tuge, žaljenja, krivice... Rešite se loših trenutaka iz prošlosti koje su pogodile vaše emocije.

2. Pojačana intucija – Unutrašnji glas šapuće više nego obično, sada imate priliku da drugačije vidimo i razumemo svet. Slušajte šta vam treperenje srca poručuje.

3. Visoke energetske vibracije – Dobijamo sjajan nalet energije, što pomaže da lakše ostvarimo vlastite ambicije. Boravite više u prirodi u ovom periodu, to će dodatno pojačati vaše vibracije.

4. Sloboda – imamo povećan osećaj unutrašnje slobode i želimo da govorimo svoju istinu i slušamo druge istine.

5. Mir i harmonija - Želite da uspostavite mir i harmoniju u životu, posebno u odnosu sa voljenima. Moguće je da ćete se sada povezati više nego obično.

6. Kreativnost – može se pojaviti neverovatna kreativna energija koja nam može izuzetno pomoći da ostvarimo želje i planove. Iskoristite kreativnu snagu u svemu.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading