Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 5. oktobar: VODOLIJE oprostite danas svom PARTNERU, a LAVOVI usresredite se na posao, čeka vas lepa prilika

Vesti 05.10.2021 07:59 0

Ne brinite o neuspesima, već o prilikama koje propuštate

Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 5. oktobar: VODOLIJE oprostite danas svom PARTNERU, a LAVOVI usresredite se na posao, čeka vas lepa prilika

unsplash/Josh Rangel

Ovan 

Vaša potreba da dominirate nad drugima je veoma izražena. Budite dosledni sebi u odlukama u vezi posla. Mogući problemi sa kičmom.

Bik 

Danas je veoma važan dan da započnete nešto novo u vezi saradnje sa inostranstvom. Ljubavna veza vam je podrška i daje vam vetar u leđa. Zdravlje je odlično. 

Blizanci 

Do kraja dana moguće dobre vesti u vezi poslovnih rezultata. Osoba u znaku Ovna vam ne daje prostora da poslovno napredujete. Ljubavna situacija je stabilna. 

Rak 

Danas ste opterećeni drugima i njihovim potrebama. Opustite se i budite svoji do kraja. Poslovna strana je veoma nestabilna. Osoba u znaku Ribe vam zamera da ništa niste uradili. 

Lav 

Današnji dan iskoristite da se posvetite sebi i svojim obavezama. Posao vam je jako zahtevan i imate mnogo obaveza. Budite spremni na saradnju sa ljudima na poslu. 

Devica 

Danas i nije vaš dan, veoma lako ulazite u sukobe i niste spremni da se pomirite sa nekim ljudima sa kojima terate inat. Ovo nije vaše uobičajeno ponašanje. 

Vaga 

Ljubavna situacija vas jako nervira i ne umete da se izborite za sebe i svoju dominaciju. Poslušajte savet osobe u znaku Ovna i biće vam mnogo lakše. Zdravlje je odlično. 

Škorpija 

Tokom dana moguće da ćete nekoliko puta da uđete u raspravu sa ljudima na poslu. Potrudite se da ne mešate privatni i poslovni život. Mogući problemi sa glavoboljom. 

Strelac 

Vaš zadatak u vezi posla i karijere nikako da dođe na red a danas posebno ste napeti zbog toga. Do kraja dana imate priliku da se smirite i da kažete ono što mislite partneru i ljudima oko sebe. 

Jarac 

Vaša poslovna strana dominira i bićete veoma zauzet i poslom i poslovnim obavezama. Partner vam to zamera i moguće je sukob tokom večeri. 

Vodolija 

Vaša snaga je u vašem umu i danas ste veoma racionalni u vezi posla. Partner je veoma nestabilan i ima svoju porodične probleme. Ne zamerajte mu. 

Ribe 

Vaša potreba da budete u skladu sa sobom je veoma dominantna. Budite sebi najbitniji i to će se srediti samo od sebe. Sukobi unutar porodice. Zdravlje je odlično. 

Komentari (0)
Loading