Ovo su NAJSREĆNIJI dani za sve ZNAKOVE u avgustu: Taj period donosi SAVRŠENE šanse na polju FINANSIJA, ljubavi i uspeha

Vesti 03.08.2022 13:17 0

Saznajte koji dan u avgustu 2022. je najsrećniji za vaš horoskopski znak

Ovo su NAJSREĆNIJI dani za sve ZNAKOVE u avgustu: Taj period donosi SAVRŠENE šanse na polju FINANSIJA, ljubavi i uspeha

Shutterstock

Ovan: ponedeljak, 29. avgust

Hiron, asteroid koji je posvećen isceljenju rana iz prošlosti, pridružuje se severnom čvoru u Biku i donosi vam veoma važan uvid. Očekuje vas neizmerno snažna energija koja će vam omogućiti da promenite sebe i način na koji doživljavate svoju okolinu.

Bik: petak, 19. avgust

Poslednji deo meseca vam omogućava da uklonite prepreke sa svog puta i da se fokusirate na ono što želite da kreirate. Osećaćete veliku želju da delujete u skladu sa sobom. 19. avgust donosi vam jasnoću i mir koji će vam pomoći u narednim nedeljama.

Blizanci: subota, 20. avgust

Ovog dana, Mars prelazi u vaš znak, daje vam zeleno svetlo za nešto što želite da kreirate. Ovo je odlična prilika da uložite više energije i vremena u projekat ili vezu u koju zaista verujete svim srcem. Ako sledite sebe, univerzum će vas podržati.

Rak: četvrtak, 11. avgust

Mesec u Vodoliji će dovesti do dublje intimnosti sa sobom i onima koji su vam bliski. Iskoristite dan tako što ćete brinuti o sebi i stavljati svoje blagostanje na prvo mesto. Između ostalog, takođe ćete bolje razumeti šta vam treba od drugih, šta vam može pomoći da poboljšate svoje odnose.

Ovo su NAJSREĆNIJI dani za sve ZNAKOVE u avgustu: Taj period donosi SAVRŠENE šanse na polju FINANSIJA, ljubavi i uspeha

Shutterstock

 

Lav: četvrtak, 11. avgust

Venera, planeta ljubavi i obilja, ovog dana ulazi u vaš znak. Pred vama je zanimljiv i čaroban mesec, a Venera vam donosi još izvanrednih prilika u životu. Obratite pažnju na njih i iskoristite one za koje vaša intuicija kaže da su pravi za vas.

Devica: četvrtak, 4. avgust

Merkur prelazi u vaš znak, što će pomoći u poboljšanju komunikacije. Ne samo da ćete moći jasnije da govorite i razmišljate, već ćete lakše razumeti i druge, što će značajno poboljšati vaše odnose kako u ličnom tako i u profesionalnom smislu.

Vaga: četvrtak, 25. avgust

Krajem meseca Merkur prelazi u Vagu, što će vam dati osećaj da odjednom svi govore vašim jezikom. Bićete otvoreniji za jasnu komunikaciju, što će brzo doneti pozitivne rezultate u vašim odnosima.

Škorpija: petak, 5. avgust

Prva mesečeva četvrt u vašem znaku donosi vam mnogo motivacije da ostvarite svoje snove. Za to vreme bićete optimističniji i samopouzdaniji, što je odlična prilika da se uhvatite u koštac sa svim što zaista želite da ostvarite.

Ovo su NAJSREĆNIJI dani za sve ZNAKOVE u avgustu: Taj period donosi SAVRŠENE šanse na polju FINANSIJA, ljubavi i uspeha

Shutterstock

 

Strelac: četvrtak, 11. avgust

Mesec u Vodoliji omogućava vam jasniju komunikaciju. Biće vam lakše da slušate druge, a zahvaljujući jasnom izražavanju drugima možete preneti preciznu poruku. Ali ne zaboravite da slušate sebe i sledite svoje želje i potrebe.

Jarac: četvrtak, 25. avgust

Merkur u Vagi donosi vam niz pozitivnih promena u karijeri i finansijama. Ovaj dan je odlična prilika da razmislite o tome šta zaista želite da radite i da neustrašivo krenete ka ostvarenju ciljeva koje osećate svim srcem. Zauzmite se za sebe i dajte sebi život kakav zaslužujete.

Vodolija: četvrtak, 11. avgust

Mesec u Vodoliji je odlična prilika za samorefleksiju. Razmislite o svojim ciljevima na početku godine i razmislite kako možete da ih ostvarite i da li je možda potrebno bilo koji od njih promeniti. Pustite nešto što vam više nije potrebno i oslobodite se prepreka koje su vam ometale put u prvoj polovini godine.

Ribe: sreda, 24. avgust

Retrogradni Uran u Biku će uticati na vašu komunikaciju i omogućiti vam da kreativno izrazite ono što oseća vaša duša. Za to vreme imaćete još više razumevanja prema drugima kao i prema sebi, što će vam olakšati da dobijete ono što vam je potrebno.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading