Privucite NOVAC svakog dana u nedelji: Ovako možete da dostignete svoj MAKSIMUM i ostvarite VELIKI uspeh

Vesti 05.08.2022 16:00 0

Pošto svaki dan u nedelji ima drugačiju energiju, evo kako da uz pomoć savete stručnjaka za bioenergiju privučete novac i uspeh svakog dana u sedmici

novac

Shutterstock

Da biste privukli i održali finansijski uspeh, treba da pratite i poštujete zakone novca, kao i da napravite dobar plan. Stručnjaci koji se bave bioenergijom dali su savete kako da najbolje iskoristite svaki dan u nedelji:

Ponedeljak

Kao prvi dan u nedelji, odličan je za početak novih stvari. Glavni vladar ovog dana je Mesec. Ponedeljkom se treba osloniti na intuiciju, kao i na sposobnost da preuzmete stvari u svoje ruke. Uspeh ćete privući samo ako pokažete inicijativu. S druge strane, prevelika pasivnost može dovesti do suprotnog rezultata u vidu velikih finansijskih gubitaka, piše Sensa.

Utorak

Stručnjaci iz oblasti bioenergije smatraju ovaj dan najproduktivnijim u nedelji. To potvrđuju brojne studije. Utorkom vlada Mars, tako da mnogi ljudi nemaju problema sa motivacijom. Da biste privukli više finansijske sreće na ovaj dan, prizovite u pomoć crvenu boju, kao i zlatan nakit. Kao i ponedeljak, i utorak je odličan za početak novih projekata, pregovora, smelih odluka.

Sreda

Ovo je najbolji dan za kupovinu. Ako želite pametno da potrošite novac, onda je bolje da to učinite trećeg dana u nedelji. Vladar ovog dana je Merkur. Energija ove planete pomoći će vam i u uspostavljanju kontakata sa ljudima, sklapanju poslova. Svi koji rade s ljudima i stalno putuju, imaju velike šanse da uspeh postignu baš u sredu.

Četvrtak

Iako ovim danom vlada Jupiter, planeta sa najviše energije, to se ne može reći za ovaj dan- taj nedostatak elana može dovesti do toga da mnoge stvari i poslovi propadnu. Četvrtkom bi bilo dobro uraditi nešto uobičajeno, dobro poznato i jednostavno. Takođe, dan je dobar za učenje.

Petak

Poslednjim radnim danom vlada Venera. Mnogi misle da je u petak osoba već letargična i nesposobna za finansijske podvige, međutim, to nije tako. Venera nam daje mnogo snage i mogućnosti da ispunimo svoje snove i ostvarimo najambicioznije ciljeve. Da biste povećali uspeh u radu na ovaj dan, morate svima pružiti ljubav i dobrotu. 

Subota

Ovim danom vlada Saturn i element Zemlja. Na današnji dan, savetuje se da ne preduzimate nešto zbog čega se možete kajati u budućnosti. Nemojte se sukobljavati niti uskraćivati nekome priliku za finansijski uspeh. Umesto toga razmislite o svojim postupcima, meditirajte i vežbajte zahvalnost, ali i opraštanje. Samo tako će biti moguće održati i povećati uspeh u budućnosti.

Nedelja

Poslednjim danom u nedelji dominira Sunce. Na ovaj dan treba da budete veseli i srećni. Pokušajte da činite više dobrih dela. Sve ovo će pomoći u postavljanju dobrhi temelja za budućnost. U nedelju mislite na ono što dolazi i zaboravite nevolje iz prošlosti. Optimistički stav i vera u sebe privući će finansijsku sreću.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading