MERKUR u Devici povezan je sa SUDBINOM: Iskoristite SVE šanse koje vam se nude, OVIM znakovima stiže NEVEROVATNA sreća

Vesti 06.08.2022 21:15 0

Merkur je prešao u Devicu, a ovo promenom menjaju se energetski tokovi ideja, razgovora, pregovora i komunikacije u najširem smislu.

MERKUR u Devici povezan je sa SUDBINOM: Iskoristite SVE šanse koje vam se nude, OVIM znakovima stiže NEVEROVATNA sreća

NajŽena/ Ilustracija/ Shutterstock

Neće Merkuru biti lako da se transformiše iz grandioznog i bučnog u praktičnog, skromnog i sklonog detaljnoj analizi. Ali kako je inteligencija sposobnost snalaženja u novonastalim okolnostima, tako će i Merkur, planeta inteligencije, razuma i logike, vrlo brzo doći na svoje. I mi zajedno s njim.

Ulaskom u Devicu očekuje ga razmena ideja i ugodni razgovori s Uranom u Biku (16.8.) i rx Plutonom u Jarcu (22.8.), te će balansirati s njima u protočnoj energiji trigona. Mudro će se prilagoditi (u aspektu inkonjunkcije) retrogradnom Saturnu u Vodoliji i retrogradnom Jupiteru u Ovnu, a naći će se i u napetoj, konfuznoj, energiji opozicije s takođe retrogradnim Neptunom u Ribama (21.8.).

Kada su Merkur i Uran u vrlo podsticajnoj i protočnoj energiji trigona, tada nam mogu doneti Eureka momente. Kroz inspiraciju ili neočekivane i iznenadne mogućnosti. Zato budite „budni“ u danima oko 16. avgusta, otvorite um za čuda i dopustite im da se dogode. Ukoliko ste blokirani iznutra, tada bi bilo mudro pustiti Sudbini da radi za vas. Ionako to stalno čini!

Merkur u opoziciji s Neptunom u znaku Riba u danima oko 21.8. donosi nam izazove u sferi razmišljanja, logike, intuicije, istina, laži, manipulacije i obmana. Kako su Merkur i Neptun totalno suprotnih simbolika, Merkur predstavlja naš logični um, a Neptun intuiciju i apstraktno, biće nužno kombinovati logiku i intuiciju. Kako su obe planete u dostojanstvu i vrlo snažne, možda bi bilo mudro ipak ne verovati niti logici niti intuiciji, već pokušati da se tih dana inspirišete nečim, probudite kreativnost u sebi, te stvarate, slikate, plešete i meditirate. 

Merkur

Shutterstock

 

A protočna energija trigona između Merkura s planetom duboko skrivenog, transformirajućeg i regenerišućeg – Plutona u znaku Jarca već dan posle donosi nam smirenje nakon haotičnih dana koji su bili posledica opozicije Merkura i Neptuna. Uz smirenje, Merkur i Pluton u energiji trigona, daju nam i sposobnost dubokih uvida jer kopanjem po najskrivenijim delovima uma, hteli ne hteli, dolazimo do razjašnjenja. Ovaj tranzit može nam pomoći da razjasnimo i neke do sada skrivene stvari iz prošlosti (retrogradni Puton) na privatnom planu, a i na kolektivnom - moguće je otkrivanje istine i nekih informacija do sada skrivenih.

Nekima ovaj tranzit donosi i puno razmišljanja i priče o seksu. Zbog jasnoće sagledavanja, uz duboki unutrašnji osećaj i sposobnost jasnog definisanja od 22.8. podržani smo da haotične segmente života dovedemo u red. Zato iskoristimo ove dane koji nam donosi veliku komunikativnost, dobru organizovanost i prilagodljivost, za dovođenje u red nas samih ili onih područja života za koje smatramo da su nesređeni. Jer bićemo u mogućnosti da sagledamo sve sitnice i intuitivnim vođstvom tačno ćemo prepoznati koje korake poduzeti. Dani oko 22.8. pogodni su i za popravljanje međusobnih odnosa. Naravno pažnja i ljubaznost su prvi korak u tom smeru!

Kako god, ulaskom Merkura u znak Device nastupa vreme laganog povratka s godišnjih odmora i naravno rada, reda i discipline.

Zato do 26. avgusta iskoristite jedinstvene šanse i intelektualne podsticaje koje ovaj Merkur „nudi“. Napravite analizu i detaljan plan za buduće poduhvate i predvidite izazove koji predstoje. Jer, kao što i pretpostavljate, ulazimo u turbulentnu jesen koju uz energiju Merkura u Devici možemo dočekati spremni. Kako? Tako da spoznaje i znanja koja imamo implementiramo na praktičnoj razini i zahvaljujući tome razradimo strategiju na poslovnom i privatnom planu. Pri tome preciznost igra važnu ulogu, a nije zgoreg podsetiti da misli koje mislimo i reči koje izgovaramo utiču na naš život i oblikuju nam stvarnost. Ali i fiziologiju.

Ovim znakovima će posebno biti dobar period: 

Vaga

Tokom perioda jakog Merkura, mnogo lakše ćete moći da odvojite istinu od laži. Na finansijskom planu, ovo će vam u velikoj meri pomoći da napredujete na lestvici karijere. Ako vaš posao podrazumeva dosta komunikacije s ljudima, to će vam doneti mnogo uspeha.

MERKUR u Devici povezan je sa SUDBINOM: Iskoristite SVE šanse koje vam se nude, OVIM znakovima stiže NEVEROVATNA sreća

pixabay

 

Škorpija

Avgust se može smatrati vremenom kada će se uspostaviti nova pravila. Skoro je izvesno da ćete morati da pronađete nove izvore inspiracije i motivacije za posao. Oni koji se još nisu pronašli u ovom životu, sada imaju priliku da to urade. Dobro je vreme za postavljanje ciljeva.

Strelac

Strelce očekuje veliki broj prijatnih iznenađenja. Na primer, neko će moći da kupi nešto veoma skupo uz sjajan popust. Neki drugi Strelčevi uspeće da ostave utisak na svoje nadređene i dobiju povišicu ili unapređenje. U narednom periodu vaša harizma će biti na zavidnom nivou, a to je veoma važno za finansijski uspeh.

Jarac

Merkur će vas učiniti produktivnijim jer ćete za manje vremena moći da uradite mnogo više. Takođe, ovaj period je povoljan za završetak već započetih projekata. Samo budite strpljivi i fokusirani na svoj cilj.

Vodolija

Tokom jakog Merkura moći ćete da ostavite najbolji utisak na klijente, šefove, ali i na kolege. Ovo je vreme kada će ćete moći da izađete iz sopstvene zone udobnosti i krenete u pravcu ostvarenja svojih snova. Veoma je važno da imaju svoj cilj, jer bez toga će vam Merkur biti potpuno beskoristan.

Ribe

Kad god treba da donesete odluku, konsultujte svoju intuiciju- ona će vas u narednom periodu posebno služiti. Merkur vam neće dozvoliti da napravite fatalnu grešku. Period je dobar za kreativnost- moći ćete da razvijate nove ideje i napredujete.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading