Dnevni HOROSKOP za PETAK, 8. oktobar: OVNOVI danas imaju jaku podršku, a BIKOVI spremite se na ozbiljan razgovor u vezi POSLA

Vesti 08.10.2021 08:29 0

Bolje je poslovati sa ljudima koji nešto žele nego sa onima koji su postali ono što su hteli

Dnevni HOROSKOP za PETAK, 8. oktobar: OVNOVI danas imaju jaku podršku, a BIKOVI spremite se na ozbiljan razgovor u vezi POSLA

Pixbay/Pexels

 

Ovan 

Vama je danas veoma izražena potreba da se dobro organizujete u vezi svojih obaveza. Partner je dobra podrška. Obratite pažnju na ishranu. 

Bik 

Do kraja dana budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ribe, jer od toga zavisi mnogo u vezi poslovne budućnosti. Porodica vam je podrška. Glavobolja je dominantna tokom večeri. 

Blizanci

Tvrdoglavo ćete braniti svoje mišljenje u odnosu sa partnerom. Porodični odnosi su veoma komplikovani. Posao vam je veliko opterećenje. 

Rak 

Emotivno ste stabilni i sve tokom dana vam je veoma olakšano. Nemate osećaj težine i možete veoma lako da se dogovarate o svemu sa svima. 

Lav 

Današnji dan iskoristite da sve uradite onako kako treba u vezi dogovorenog posla. Tokom dana mogući su problemi sa krvnom slikom.  Obratite pažnju na nesanicu koja može da vas muči. 

Devica 

Danas ćete biti veoma nervozni i napeti i okrenite se sebi. Nemojte ispunjavati tudje zahteve posebno kada je u pitanju posao i obaveze. Mogući problemi sa kičmom. 

Vaga 

Veoma bitne informacije stižu do vas u vezi novih planova u vezi poslovne saradnje. Osoba u znaku Ovna vam može biti neko ko vas jako iritira. Čuvajte se prehlade. 

Škorpije 

Tokom dana mogući poziv od osobe u znaku Ovna. To je poslovna obaveza koja vas čeka već neko vreme. Ljubavna situacija je veoma nejasna. Zdravlje je odlično. 

Strelac

Veoma nejasno stanje osećate u vezi posla i u vezi novca. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. Partner je veoma stabilan u vezi vašeg odnosa. 

Jarac 

Danas je veoma važno da se okrenete sebi i svojim potrebama. To nije mnogo uobičajeno za vaš karakter. Zdravstveno stanje je stabilno i to vas čini posebno smirenim. 

Vodolija 

Danas ste veoma nervozni zbog drugih. Čuvajte se emotivnog odnosa jer možete pasti pod utiskom drugih, posebno kada je u pitanju ljubav. Zdravlje je odlično. 

Riba

Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa potencijalnim kupcima, što će vas dodatno nervira. Poslovno ćete biti veoma nervozni. Zdravlje je stabilno. 

Komentari (0)
Loading