Ova TRI horoskopska znaka su sada na UDARU dešavanja: Iznenadne promene neće biti LAKE, ali one moraju da se DESE!

/luftika.rs Vesti 19.08.2022 14:40 0

Sve što se potajno priželjkivali ili se nečemu nadali, sada će se desiti

Ova TRI horoskopska znaka su sada na UDARU dešavanja: Iznenadne promene neće biti LAKE, ali one moraju da se DESE!

Shutterstock

Sunce (koje predstavlja ego i osećaj slobode) i Mesec (koji predstavlja emocije) će se suprostaviti formirajući pun Mesec u Vodoliji.

Ovaj pun Mesec je pravo vreme da razmislite o tome kako vas vaše emocije vode da podržite svoj ego.

Dok je pun Mesec u Vodoliji, Sunce je u Lavu, što predstavlja moral ponosa. A Venerin ulazak u u domen Lava, šest sati pre punog Meseca, podsetiće nas da je u redu biti ponosan na sebe. Ovaj pun Mesec takodje formira konjunkciju sa Saturnom u Vodoliji, podsećajući nas da do inovacije može doći kada oslobodimo pritiske koji su godinama gomilali. Disciplina i preuzimanje odgovornosti su teme u ovom trenutku.

Promene koje su se dogodile ranije ovog meseca, mogu se činiti sudbunskim, ali iznenadjujućim i one sada zaista tonu dok se Sunce i Mesec odvojeni od svojih kvadrata do Urana i Severnog čvora. Pred nama je period emocionalnog oslobodjenja, brojnih iznenadnih promena, realizacija.

Merkur ce praviti harmoničan aspekt sa severnim čvorom, što može biti dobro vreme za razgovore i komunikaciju, a Venera se odvaja od trigona do Neptuna, dajući nam dašak glamura i romantike.

Shutterstock

 

Venera se takodje odvaja od svoje opozicije sa Plutonom, dajući nam jasnu sliku šta trebamo uraditi da bismo popravili partnerske odnose.

Saturn je u krugu kvadrata sa Uranom, sada ćemo se pitati da li način na koji smo rekonstruisali naše živote u poslednjih par meseci funkcioniše Ili treba napraviti nove promene. Uran je sve o napretku, a Saturnov fokus je na tradiciji, kvadrat izmedju njih dvoje može najaviti nove standarde, očekivanja i protokole. Temelji naših života mogu biti rekonstruisani. Neptun pravi sekstil sa Plutonom dajući nam podršku za potrebnom transformacijom

Svaka promena je teška, bilo da odlučite da napustite partnera, odete sa trenutnog posla, odselite se negde ali sve je to za lični napredak! Pun Mesec u Vodoliji nas tera da posečemo sve korove i pustimo zdravo korenje u naše živote.

Bik

Težak period pred vama, pun Mesec donosi teškoće u daljem razvoju karijere. Moraćete naporno da radite da biste postigli rezultate.

Lav

Očekujte turbulentan period na ljubavnom planu. Nemojte dozvoliti da bes upravlja vama, okrenite situacije u vašu korist

Škorpija

Pun Mesec može doneti sjajnu priliku za realizaciju dugo očekivanih planova. Takođe, odnosi sa članom porodice se znatno mogu poboljšati do kraja avgusta.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading