Na JESEN mogu da očekuju VELIKO BOGATSTVO: Svemir je na strani ova TRI ZNAKA, njihovo je samo da zamisle želju

Ž. T. Vesti 19.08.2022 18:15 0

Ovi horoskopski znakovi mogu da očekuju uspeh i novac tokom jeseni

Na JESEN mogu da očekuju VELIKO BOGATSTVO: Svemir je na strani ova TRI ZNAKA, njihovo je samo da zamisle želju

Shutterstock

Bik

Nakon nestabilnijeg perioda, bikove očekuje povoljan period tokom jeseni. U septembru, kada Jupiter uđe u Ovna, verovatno ćete sklopiti dobri poslove. Mogući su i neplanirani dobici, ali i prihodi ako se bavite marketingom, odnosima sa javnošću i reklamama. U oktobru moguća je dobit od podučavanja, mentorstva, saradnje sa strancima. Na jesen će se pojaviti i prilika za odlazak u inostranstvo ili pronalaženje novih neslužbenih izvora prihoda. Mnogi Bikovi će biti iznenađeni, jer će se njihov dugogodišnji rad konačno isplatiti. Novac vam takođe može doći kroz umetnost.

Lav

Lavovi će se nakon leto aktivirati. Iako nije uoičajeno, neće utonuti u san već će se fokusirati na prihode.Septembar vam može doneti neku neočekivanu ponudu ili dobitak. Trigon Venera sa Saturnom u oktobru će doneti isplative poslove i sporazume sa inostranim partnerima. U novembru će vam se prilike povećati zbog putovanja, dugih putovanja, kreativnih aktivnosti ili sportskih dostignuća. Krajem jeseni moguće je da ćete napredovati u karijeri i dobiti povišicu.

Škorpija

Prognoze za ovaj znak su gotovo idealne. Škorpije koje su do sada lutale i nisu se pronalazile u određenim poslovima, konačno će osetiti stabilnost. Neki će osetiti i polet nakon mnogo godina, pa će privući i mnogo novca.Možete otvoriti vlastiti posao ili zauzeti visoko mesto u hijerarhiji. Moguće je da će novac doći iznenadn, ali kao rezultat dugogodišnjeg napornog rada. Trgovina antikvitetima, satovima, nekretninama i klima uređajima biće isplativa, oprobajte se u tome. Tokom jesenjih meseci Venera će trigonirati Jupiter, što će samo povećati ovaj trend. 

 

Komentari (0)
Loading