Natalna karta otkriva SLOBODINE osobine iz PRIVATNOG života: Da li ova VATRENA lavica USKORO napušta Srbiju?

Vesti 21.08.2022 16:02 0

Natalna karta Slobode Mićalović otkriva njene karakterne osobine, ali i planove za budućnost

Natalna karta otkriva SLOBODINE osobine iz PRIVATNOG života: Da li ova VATRENA lavica USKORO napušta Srbiju?

Shutterstock, Instagram

 

Ova srpska glumica je rođena u znaku Lava i sa Suncem u znaku Lava ona dobija mogućnost da se najlakše ostvari kroz profesiju koja je vezana za scenu, javnost, transformaciji - poziv glumice. Lavice vole da budu u centru pažnje i na taj način ovo je idealno zanimanje za Slobodu Mićalović. 

Njeno trajanje na filmskom platnu možemo astrološki videti kroz uticaj Meseca koji se nalazi u znaku Bika, što znači da je ona emotivno veoma stabilna Lavica, ume racionalno da rezonuje i da na taj način čuva svoju emotivnu stabilnost koje je posebno važna za njenu profesiju. Mesec u ovom znaku govori i o njenim porodičnim korenima, njena povezanost sa sestrom koja se isto bavi glumom, njena posvećenost braku i porodici. 
Sloboda Mićalović

Printscreen/Youtube

 

Dobar aspekt Meseca i Merkura govori da je neko ko ume da sačuva unutrašnji mir i to joj daje osećaj povezanosti sa sobom, sa svojom porodicom, posebno sa decom. 

U njenoj natalnoj karti nekoliko planeta se nalaze u znaku Vage, Vaga je znak estetike, umetničkog izražaja i usklađenosti. Takodje naglašena Vaga kao znak i to sa Venerom u ovom znaku daje jak uticaj umetnosti u njenom emotivnom doživljaju i sposobnost da svoje glumačko umeće prebaci  na filmsko platno ali i u okviru pozorišta. Ona je glumica koja podjednako kvalitetno igra i u pozorištu i na filmu. Dokaz tome su mnoge nagrade na pozorišnim festivalima a sa druge strane njena ogromna popularnost koju je stekla kroz serije i filmove. 

Njena Venera, Saturn i Jupiter u Vagi su pokazatelj njenog ponašanja van scene a to je velika skromnost, kulturno izražavanje, bez ikakvih skandala i tračeva. Svoju karijeru gradi veoma temeljno i zahvaljući tome izgradila je ime među glumicama. 

Natalna karta otkriva SLOBODINE osobine iz PRIVATNOG života: Da li ova VATRENA lavica USKORO napušta Srbiju?

E stock

 

Njen Mars u Raku govori o jakim emocijama i o tome da za partnera bira nekog ko je veoma emotivan, sa kim može emotivno i porodično da se poveže. Njen životni partner Vojin Ćetković je takođe iz njene branše što pokazuje da njih dvoje mogu imati veoma kvalitetno međusobno razumevanje zbog jakih emocija koje doživljavaju i kroz posao kojim se bave. Vojin je rođen u znaku Lava i potvrđuje da su njih dvoje veoma skladan par jer su poslovno pronašli sebe i na taj način mnogo lakše mogu da pruže podršku i razumijevanje kroz svakodnevne aktivnosti i obaveze. 
Kada je u pitanju naredni period Sloboda će imati nekoliko dobrih poslovnih prilika ali veoma je bitna prilika koja ima veze sa inostranstvom tokom prve polovine 2023. godine. Tada može napraviti veliki korak ka karijeri koja se odnosi i na inostranstvo. 

Komentari (0)
Loading