Numerologija OTKRIVA kakvog partnera ŽELITE: Nekima je važan samo IZGLED, a drugima INTELIGENCIJA

Vesti 24.08.2022 08:00 0

Da li znate da generacijski broj pokazuje kakvog partnera želite?

Numerologija OTKRIVA kakvog partnera ŽELITE: Nekima je važan samo IZGLED, a drugima INTELIGENCIJA

Shutterstock

Broj generacije se dobija sabiranjem svih brojeva godine vašeg rođenja. Kada ih konačno svedete na prost broj, znaćete broj svoje generacije, prenosi Atma.

Na primer: 1986. godina 1 + 9 + 8 + 6 = 15 = 1 + 5 = 6


GENERACIJSKI BROJ 1 – želi inteligentnog partnera sa kojim može da priča o svemu. Poželjno je da on bude inteligentniji, jer vole da uče nove i nepoznate stvari. Ne sme da bude tvrdoglav i isključiv, oni to ne tolerišu. Moraju da budu podržani. Oni cene dobre govornike, ali ako se izraze gramatički pogrešno, tu je kraj. Oni žele mirnu ljubav bez velikih trzavica

GENERACIJSKI BROJ 2 – reaguje isključivo na emocije. Potreban im je emocionalni partner koji će bez oklevanja pokazati i izraziti ljubav i emocije. Dvojke vole da im se kaže, da se uvere u postojanje emocija, da im se neguje samopouzdanje. Ne vole grubost, očekuju da ih partner pokrije pažnjom, ljubavlju i nežnošću u satenu u najlepšoj boji.

GENERACIJSKI BROJ 3 – od partnera očekuju bezuslovnu ljubav i maksimalnu toleranciju. Ako imaju sreće i sretnu takvog partnera, iako je to pomalo utopistička želja, učiniće njegov život bajkom. Trojke i same to mogu i daće se bez oklevanja, ali samo ako to dobiju. Težite idealu.

GENERACIJSKI BROJ 4 – žele partnera sličnog sebi. Pre svega, žele odgovorno i tradicionalno biće. To mora da bude častan partner, vredan i radan, na koga mogu da se oslone bez rezerve i koji će visoko ceniti njihove kvalitete. Preziru neuravnotežene odnose, žele da znaju gde stoje i kuda to vodi.

GENERACIJSKI BROJ 5 – vole vesele, pričljive, zanimljive i inteligentne partnere. Oni koji preuzImaju inicijativu, priređuju im razna iznenađenja, samo da im ne dosadi. Žele da otkriju sve radosti života sa svojim partnerom, vole smeh i zabavu, preziru svađe i ograničenja slobode. Daće sve od sebe pravom partneru.

GENERACIJSKI BROJ 6 – estete, pa zato žele šarmantne i lepe i poželjne partnere. Naravno, da pripadaju samo njima. Oni traže davanje u ljubavi, pažnji i erotičnosti, jer im je to važno. Žele da im partner pruži sve blagoslove za dobar život. Žele brak, stabilnu materijalnu situaciju, lepo uređen dom, decu, bogat društveni život i slogu, što im je preko potrebno.

GENERACIJSKI BROJ 7 – žele natprosečno inteligentne partnere sa kojima mogu da analiziraju i da vode filozofske razgovore, jer su i sami takvi. Opredeljuju se za izuzetne intelektualce i filozofe. Partner im mora pružiti iskrenu ljubav, bez ikakvih sumnji, ljubomore ili posesivnosti.

GENERACIJSKI BROJ 8 – žele jake i komercijalno ostvarene partnere. Žele zaštitu i sigurnost, podršku koju nisu imali ni u roditeljskoj kući. Biraju krupne i stasne partnere koji će ih grliti i ugrejati. Žele partnera koji je autoritet i koji će im postaviti jasne granice. Žele alfa partnera kojeg će poštovati, ali ne i diktatora.

GENERACIJSKI BROJ 9 – žele partnera koji će im pružiti svu ljubav na svetu, pa i više. Pošto su devetke veoma zatvorena bića, žele partnera kome mogu da se otvore i koji neće zloupotrebiti njihovo poverenje. Plaše se izdaje, pa im je potreban partner koji će im biti odan. Devetke su suština ljubavi, pa im je potreban neko ko je potpuno isti kao oni, sa istim stavovima i potrebama.
 


 
Komentari (0)
Loading