Uran je krenuo RETROGRADNOM putanjom: Astrološkinja Nena objašnjava koga čeka PAKLENI PERIOD u kom će izgubiti novac, prijatelje, a možda i POSAO

Vesti 25.08.2022 19:45 1

24. 8. Uran je krenuo na svoje retrogradno putovanje koje će trajati do 22. 1. 2023 godine

Uran je krenuo RETROGRADNOM putanjom: Astrološkinja Nena objašnjava koga čeka PAKLENI PERIOD u kom će izgubiti novac, prijatelje, a možda i POSAO

facebook Nena Janković, Shutterstock

 

24. 8. Uran je krenuo na svoje retrogradno putovanje koje će trajati do 22. 1. 2023 godine

Šta nam je činiti u ovom periodu? 

Vladar ovog Urana je Venera u Lavu, ljubav prema sebi i briga o sebi. Oslobodite u sebi svu svoju energiju i usmerire ka SEBI. 

To nije sebično, ne činite ništa loše. Zaboravili ste zbog potpune životne jurnjave da budete sebi na prvom mestu, prihvatite sebe onakvi kakvi ste ! 
Uran u zemljanom znaku, u Biku, podseća nas koliko je važno biti uzemljen, povezan sa svojom osnovnom prirodom. 


Prihvatiti svoj izvor


Prihvatiti odakle dolazimo. 
Suočiti se sa onim delovima porodice, porodičnih odnosa ili odnosi sa decom, tamo gde mi ne prihvatamo ono što je deo nas, neku svoju krivicu koju izbegavamo. 
Prihvatanje znači potpuno sazrevanje. 
Dobro uočite šta je ono što vas životno pritiska i gde vam je najveći otpor. 
Gde vam je najveći izazov da se promenite? 
Koja oblast života je pod uticajem tranzitnog Urana ili koje polje horoskopa je u znaku Bika ? 
Kroz tu oblast se oslobadja vaša energija koja vam je itekako potrebna u ovom periodu retrogradnog Urana. 


Ovnove čeka velika promena po pitanju finansija i jako je bitno voditi računa o novcu i protoku novca u narednih nekoliko meseci. Takodje ovaj Uran je veoma aktivan za Ovnove koji pokreću sopstveni biznis. 


Bikovi mogu biti nagrađeni kroz lična zalaganja u vezi poslova sa inostranstvom, a kada je u pitanju ljubav može doći do veliki preokreta ali u korist Bikova. 


Kada su u pitanju Blizanci, moraće da naprave veliki rez i da se otarase mnogih ljudi iz prošlosti. Ovo se naročito odnosi na njihove odnose i komunikaciju sa najbližima. 


Rakovi će početi da se bave sobom i svojim potencijalima i mogućnostima posebno u vezi poslova koji su bili aktuelni pre. Bitno je da će moći da se posvete svemu onome što im se emotivno dopadne ili ih ispunjava. 


Kod Lavova moze doći do problema kada su u pitanju odnosi sa javnošću i imaće osećaj da su pod velikim pritiskom. Najbolje je koristiti podršku prijatelja i poslovnih saradnika. 


Device će ovaj retrogradni hod Urana iskoristiti u vezi zdravlja i baveći se svojim potencijalima. Njihova vladajuća planeta će biti podstaknuta da pozitivno utiče na svaki njihov korak. 


Vage imaju osećaj da su pod uticajem emocija i ovaj period ima daje šansu da poprave mnoge stvari u vezi novca i poslovnih saradnika i prilika. Čeka ih velika poslovna promena. 


Jako izazovan period je za Škorpije je period pod uticajem ovog Urana i najbolji savet bi bio da se okrenu mnogo više sebi nego drugima. Poslovna komunikacija može biti veoma nestabilna posebno tokom novembra. 


Strelac će biti opterećen stvarima iz prošlosti. Imace velike emotivne i poslovne dileme upravo zbog nemogućnosti da budu svoj na svome zbog dešavanja iz prošlosti. 


Jarac je pod uticajem emocija i to je veliki preokret za poslovnog Jarca. Novo je to što će morati da pravi veliki preokret u privatnom životu zbog loših odnosa sa javnošću. 


Vodolije su pod velikim pritiskom na poslu i to će ovaj Uran još više da aktivira. Uranovski retrogradni hod je veoma teško postavljen i za njih je to velika borba sa samim sobom. 


Ribe osećaju veliku potrebu za promenom i da se oslobode ali će im to veoma teško ići. Najbolje je biti iskren prema sebi i ne očekivati ništa od drugih. 
 
Komentari (1)
Loading
Чика Профа
26.08.2022 10:16

"Astrološkinja"?!? Ако је већ "аstrološkinja", да ли је она можда и пушачица (т.ј. женска особа која пуши)? Или је пак некада радила као судска вештица, т.ј. женска особа која обавља функцију судског вештака???