Dnevni HOROSKOP za NEDELJU, 10. oktobar: Ljubav će danas biti GLAVNA vodilja, a pojedine znakove brinu bolovi u kičmi!

Vesti 10.10.2021 08:30 0

Ovog jutra astro prognoza za pojedine znakove biće najbolji način da započnete dan

Dnevni HOROSKOP za NEDELJU, 10. oktobar: Ljubav će danas biti GLAVNA vodilja, a pojedine znakove brinu bolovi u kičmi!

Printscreen/Youtube

Ovan 
Danas je dan koji je važan za zdravlje i posvetite se svojim željama i potrebama, sa bi uneli više mogućnosti da se opustite. Ljubav je stabilna. Mogući problemi sa kičmom. 


Bik 
Do kraja dana veoma ste nervozni zbog nekog razloga koji je samo vama poznat. Ukućani su veoma zauzeti sobom i svojim potrebama. Poslovna strana je stabilna. Glavobolja. 


Blizanci
Komunikacija je danas ključna reč koja je bitna i gde ćete pokazati svoje mišljenje. Posao je dominantna tema i to vas prati tokom dana. Podrška od osobe u znaku Ribe. 


Rak 
U ovom periodu važno je da budete posvećeni sebi i da dovedete u red svoje odnose u kući. Ljubavna veza je veoma napeta zbog uticaja drugih. Mogući problemi sa kičmom. 


Lav 
Tokom dana mogući poziv iz inostranstva u vezi posla. Razmislite opet o pokretanju poslovne saradnje sa osobom u znaku Ovna. Ljubav je nestabilna. 
Nervna napetost. 


Devica 
Ovaj dan je veoma važan da ga iskoristite za akciju i da budete u društvu prijatelja. Posvetite se sebi do kraja dana. Lepe vesti iz inostranstva u vezi posla. 


Vaga 
Danas ste nervozni zbog drugih i zbog nekih dešavanja u krugu porodice. Poslušajte savet osobe u znaku Lava. Posvetite se sebi i svom miru. 


Škorpija
Bićete veoma zadovoljni jer partner ima razumevanje za vas. Moguć je zajednički put van grada. Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa partnerom u vezi posla. Zdravlje je odlično. 


Strelac
Tokom ovog perioda važno je naći balans za sebe i druge, posebno kada je u pitanju ljubav. Posvetite se rešavanju postojećih problema u krugu porodice. Zdravlje je stabilno. 


Jarac 
Važan vam je mir u duši posebno u narednom periodu. Danas se posvetite sebi i napravite dobar raspored svojih obaveza. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novca. 


Vodolija 
Tokom narednog perioda važno je da se okrenete realnosti i da budete svesni šta je vaš prioritet. Ljubav je velika podrška. Problemi sa kičmom, odmarajte više. 


Riba 
Današnji dan je veoma pozitivan posebno ako se posvetite sebi i svojim potrebama. Podrška stiže od osobe u znaku Ovna. Prijatelj vam daje podršku za poslovnu saradnju.
Komentari (0)
Loading