KO BI REKAO?! Ove HOROSKOPSKE kombinacije su NAJBOLJI roditelji!

Najžena Vesti 09.10.2021 17:57 1

Da li znate u kojim se kombinacijama Zodijaka rađaju najlepši mališani?

KO BI REKAO?! Ove HOROSKOPSKE kombinacije su NAJBOLJI roditelji!

unsplash/Mohamed Awwam

Da li znate u kojim se kombinacijama Zodijaka rađaju najlepši mališani?

Astrolozi kažu da na izgled i šarm beba mogu uticati ne samo genetika i vaspitanje, već i znak Zodijaka pod kojim su rođeni njegovi roditelji, piše magazinNovosti. 

Prema horoskopu, ova tri para su idealni roditelji

Dve vage

Vage su možda jedne od najlepših znakova zodijaka. One su lepe, šarmantne, diplomate. Lepo se izražavaju i jednostavno njima je urođeno da budu dame i gospodini. Dete Vaga će od roditelja pokupiti lepotu, šarm, biće elokventno.

Od malema ova deca pokazuju veliki talenat lepo, skladno a opet damski i urbano. Ne zadaju roditeljima puno muka što se tiče nestašluka ali zato njihova pitanja i pod pitanja i diplomatska crta koja se od malena provlači roditeljima zadaje slatke "muke".

Lav i Devica

Gospodska lepota i surovi perfekcionizam. Svakako lepa deca, sa savršenim crtama lica ali isto tako sa savršenim "mozgom" koji imaju veliki ego. Takav mentalni sklop daje velie škole, velika obrazovanja ali i jaku borbenu crtu.

Sa ovom decom nije lako....Od malena su svesni sebe, svojih potreba, ciljeva i svog okruženja. Zadaju sebi velike planove i dok ih ne ostvare neće se smiriti. Isto tako je i kada su mala, u giri, u odnosu sa rodietljima. 

Daju puno ali traže puno.

Ribe i Bik

Kombinacija duboke empatije sa jakim osećajem za pravdu, porodicu i dom. Ova deca su mirne naravi, vole dom i porodicu i jako su vezani za svoje roditelje. Međutim, ako im neko dirne njihovo porodično "gnezdo" tada kao da im neko zamaše crvenom maramom i tada pokazuju svu svoju jačinu tela kao i duhovnu jačinu.

Deca koja će sve dati da ostanu na porodičnom ognjištu, koja su vredna i radana sklona umetnosti i veliki borci za životinje. Imaju jaku empatiju i kada vole vole svim srcem!

Komentari (1)
Loading
Mane
09.10.2021 22:54

Mama i tata su najbolji roditelji.