Viđate li ANĐEOSKE Brojeve? Ako je ODGOVOR potvrdan, budite uvereni da vam SVEMIR šalje jako VAŽNU PORUKU

Vesti 31.08.2022 15:40 0

Od 111 do 1010, brojevi anđela su svud. A u slučaju 1234, ovaj povoljan anđeoski broj jedan je onaj na koji vredi obratiti pažnju. Evo šta to znači za život i ljubav, plus šta da radite kada ga vidite.

Viđate li ANĐEOSKE Brojeve? Ako je ODGOVOR potvrdan, budite uvereni da vam SVEMIR šalje jako VAŽNU PORUKU

Shutterstock

Šta su brojevi anđela?

- Anđeoski brojevi su skupovi brojeva koji se ponavljaju, recimo 333 ili 888, koji imaju različita značenja, u zavisnosti od broja u pitanju. Oni se obično pojavljuju u grupama od po tri, ali se mogu pojaviti i kao "razdvojeni“ brojevi, poput 3303. Ovi brojevi će se pojaviti u trenucima koji izgledaju kao čudesna koincidencija.

Ponekad je ono što radite ili razmišljate u trenutku kada vidite broj najvažnije. Recimo pomislite da treba da proširite svoje poslovanje, a zatim pogledate na sat u vašoj kancelariji, koji pokazuje 11:11h, to nije slučajnost - objašnjava autorka "Anđeoske intuicije" Tanja Kerol Ričardson za portal "Mindbodygreen.com".

Evo šta svaka cifra od 1234 predstavlja

 - Broj jedan se odnosi na arhitekturu i izgradnju. Imate sposobnost da stvarate. Vaš svet se oblikuje i menja vašim mislima.

Broj dva, kaže Michaela, odnosi se na poverenje u širu sliku i izgradnju vašeg života zahvalnošću. Male stvari u životu su one koje pomažu da se velika slika spoji, pa je važno obratiti pažnju i na te stvari. Nikada niste sami, a vaši anđeli vas podsećaju da toliko malih stvari, zajedno stvaraju čudesan i kumulativni ishod -  objašnjava autorka knjige "The Angel Numbers Book" Megan Michaela Firester.

- Kada pomislite „tri“, pomislite na harmoniju - kaže Mihaela, dodajući da ovaj broj znači da vaš um, telo i duh rade kao jedno. Ako se nešto u vašem životu zanemari, sve pati. Zdravlje uma, tela i veze duha su od suštinskog značaja za ispunjeno postojanje. Ovaj broj je podsetnik da negujete sve delove vas, i fokusirate se na to gde možete bolje da slušate stvari koje ste u sebi ostavili zanemarene - dodaje ona.

Na kraju, četiri predstavlja poziv vašoj svrsi i povratak osnovama.

Značenje broja anđela 1234:

1. Na posebnom ste putu

1234 možete zamisliti kao „odskočnu dasku“. -

Kada to vidite, to vam daje do znanja da ste na posebnom putu - objašnjava ona.Kad god vidite brojeve anđela, važno je da sagledate ono što se dešavalo u trenutku kada ste to videli. Da li ste razmišljali o svom sledećem potezu u karijeri ili velikom projektu koji želite da preduzmete? Videti 1234 u takvom trenutku je znak da je to put koji vredi pratiti.

2. Držite se svojih ciljeva. 

- Ponekad je put do nekog mesta normalan ili dosadan ali i dalje idete u pravom smeru. To je ono što ovaj broj označava - dodaje ona.

Šta da radite kada ga vidite: 1234 znači da treba da se držite svojih ciljeva! Ako vidite 1234 dok završavate neki zadatak koji je usklađen sa vašim ciljem ili putem, to je znak vaših anđela, vodiča ili univerzuma da ga držite.

3. Obratite pažnju na detalje.

Kao što je već pomenuto, ponekad su male stvari one koje čine veliku sliku.

- Usred ste izgradnje nečeg većeg, ali je potrebno mnogo sitnih delova da se sve to spoji.

Šta da radite kada ga vidite: Prema Mihaeli, kada vidite 1234 u ovom kontekstu, to je podsetnik da je svaka sitnica važna i da je ne treba odbaciti kao previše nebitnu. Iako je cilj velike slike važno imati na umu, često su detalji ti koji ga dovode do ostvarenja.

4. Dobre stvari su vam na putu.

Ostanite na svom putu, nastavite da radite ka svojim ciljevima i vodite računa o detaljima. Kada to uradite, ovaj broj sugeriše da se možete pripremiti za uspeh.

 

Komentari (0)
Loading