Indijski HOROSKOP nikada NE GREŠI Tri znaka mogu da očekuju OGROMAN PRILIV NOVCA i veliku radost do kraja godine

Vesti 11.11.2022 14:17 0

Indijski horoskop je jedan od najstarijih i najpreciznijih

Indijski HOROSKOP nikada NE GREŠI Tri znaka mogu da očekuju  OGROMAN PRILIV NOVCA i veliku radost do kraja godine

Shutterstock

U tumačenju sudbine indijski astrolozi koriste sazvežđa, a znakovi se zovu rasi. Kao i u zapadnoj astrologiji, postoji 12 znakova, ali je razlika u načinju merenja vremena.

Prema tumačenju tri znaka mogu da očekuju veliku sreću, novac i napredak

VRISHA (Bik)

21. april – 21. maj

Nalazite se pod veoma povoljnim uticajima i astrolozi preporučuju da maksimalno iskoristite ovu priliku. Mudro ste koristili sve puteve koji su se pred vama otvarali, pa ćete krajem godine ubrati plodove svog vrednog rada i zalaganja. Narednih meseci imaćete priliku da zaradite veliki novac, ali pod uslovom da preuzmete inicijativu i da ne čekate signal ili odobrenje od bilo koga. Tajna uspeha je u vašim rukama, zato nemate razloga da se plašite rizika jer će vam se na kraju sve to isplatiti.

MITHUNA (Blizanci)

22. maj – 21. jun

Period do kraja godine za vas će biti jedan od najuspešnijih u životu. Sve probleme ćete lako rešavati i odolevati izazovima zahvaljujući svom brzom i okretnom umu. Pred vama je period promene posla i prihvatite ga sa velikim entuzijazmom jer će vam doneti novčanu satisfakciju. Povedite računa o svom zdravlju, posebno u jesenjem periodu, jer su vam pluća osetljiva pa se čuvajte prehlada koje mogu da se zakomplikuju. I na polju ljubavi vas čekaju lepi trenuci i pravo je vreme da ozvaničite svoju vezu, a venčanje zakažite za period druge polovine oktobra.

SIMHA (Lav)

23. jul – 21. avgust

Vama je uspeh zapisan u zvezdama i na vama je samo da taj put pratite. Prethodnih meseci imali ste više prilika da zaradite novac, a do kraja godine te šanse vam se udvostručuju. Nemojte da se šepurite i uživate na lovorikama, još nije vreme za opuštanje. Sad je vreme za akciju i realizaciju svih onih planova koje odavno imate. Savet je da ne žurite sa donošenjem odluka već da dobro razmislite o svakom koraku jer vas brzopletost može zaustaviti na putu uspeha i napretka. Budite mudri i nemate razloga za bilo kakvu brigu.

Komentari (0)
Loading