Saturn je krenuo DIREKTNO: Ova TRI ZNAKA proklinjaće dan kada su se rodili, PROBLEMI im stižu sa svih strana

Vesti 11.10.2021 18:00 0

Saturn je planeta koja je danas krenula u svoj direktni hod i donosi nam velike promene posebno onima koji su započeli tokom proleća velike i bitne stvari. Ovo se najviše odnosi na poslovno angažovanje i poslovne ambicije koje su bile pokrenute, ali su se u jednom trenutku zaustavile

Saturn je krenuo DIREKTNO: Ova TRI ZNAKA proklinjaće dan kada su se rodili, PROBLEMI im stižu sa svih strana

pixabay

Sada je pravi trenutak da se vratite ispunjenju svega onoga što ima dodirne tačke sa poslom, karijerom, ambicijama, poslovnim obavezama i odlukama. 

Saturn vlada zemljanim znakom Jarca gde se trenutno nalazi tranzitni Pluton koji je 6.10. takođe krenuo u svoj direktni hod. Čitava ova priča o direktnosti planeta ima mnogo veći i kompleksniji uticaj na globalnom planu. Mnoge situacije na svetskom nivou dobijaju svoj konačni oblik i mnogo toga što nismo znali, sada može dobiti svoj oblik istine. 

Kada su u pitanju znakovi Zodijaka, svako će imati suočavanje sa nekom lekcijom. Saturn je zadužen i za karmički aspekt horoskopa. 

Ovan

Za vas je najvažnije da se suočite sa sobom i svojim obavezama. Vama to i najteže pada, pa se potrudite da to ovoga puta zaista i uradite a ne da probleme gurate pod tepih. Morate da naučite da verujete u sebe. 

Bik

Vi ste pod velikim pritiskom nekoliko meseci unazad i sada je konačno došlo vreme da se sve to konačno razreši. Jako vam je bitna podrška autoriteta ili nekog ko odlučuje o vašoj budućnosti i dobićete je.

Blizanac

Prija vam energija Saturna u znaku Vodolije. Vaša komunikacija će biti kvalitetna i postaće vaše najjače oružje kada je reč o ostvarivanju poslovnih rezultata. 

Rak

Usredsredite se na sadašnji trenutak i konačno ćete uspeti da rešite neke probleme iz prošlosti. To su pre svega neki porodični problemi a doći će na red i poslovni. 

Lav

Vaša energija bila je stopirana i ovaj direktan Saturnov hod vama će doneti olakšanje i počećete da se bavite sobom. Konačno ćete moći da se posvetite svom privatnom životu. 

Devica

Ovaj period će vam osnažiti volju koja će vam otvoriti vrata u vezi svih potencijalnih planova. Za vas je ovo veoma plodan poslovnih period.

Vaga

Vi odlično osećate ovu energiju posebno kad su u pitanju ambicije i sve što se odnosi na materijalnu stranu. Do kraja oktobra biće mnogo novih planova i uspešnih poteza. 

Škorpija

Za vas je ovo veoma komplikovan period. Mnogi od vas će se poslovno povući ili će imati velike lične dileme u vezi posla. Važno je da ne žurite sa odlukama i da slušate svoju intuiciju.

Strelac

Prija vam energija Saturna jer vam aktivira polje učenja, edukacije i poslovnog usavršavanja. Jako je važno da uživate u tome i pronađete smisao u svemu tome kako biste napredovali. 

Jarac

Planeta Saturn je vaš vladalac i do sada je bio na neki način miran. Ovaj njegov direktan hod porekće vas na akciju i brze odluke što vama baš i nije svojstveno.

Vodolija 

Vi se osećate kao svoj na svome, je Saturn u vašem znaku. Do kraja oktobra očekuju vas veoma važni poslovni projekti gde će se od vas tražiti  inicijativa. 

Riba

Vaša energija je inače prilično nestabilna, tako da vas ovaj uticaj neće mnogo poremetiti. Inače, ovaj aspekt ćete najviše osetiti preko drugih ljudi, jer vi apsorbujete energiju kao sunđer.

Komentari (0)
Loading