Pun Mesec u RIBAMA će na NJIH najviše uticati: Pazite se OBMANA, ovi ZNAKOVI moraju da budu na OPREZU

Vesti 06.09.2022 09:13 0

Astrološki gledano, u septembru nas očekuje mnogo haotične atmosfere.

Pun Mesec u RIBAMA će na NJIH najviše uticati: Pazite se OBMANA, ovi ZNAKOVI moraju da budu na OPREZU

NajŽena/ Ilustracija/ Shutterstock

Stvari će postati dezorijentišuće zahvaljujući punom Mesecu koji ulazi u sanjarske Ribe 10. septembra. Ova lunacija osvetljava naše najluđe snove, ali čak i sa svojim čistim namerama, ima potencijal da nas obmane.

U nastavku otkrijte na koja 3 horoskopska znaka će uticati ovaj septembarski pun Mesec, podstičući ih da razdvoje fikciju od realnosti. 

Blizanci

Ovo je veliki trenutak za vašu karijeru i sliku u javnosti, Blizanci, pa može izgledati kao da je jak pritisak na vama da ostavite dobar utisak. Energija Riba često zamućuje vodu stvarnosti i fantazije, tako da ćete morati da se oslobodite iluzija ili očekivanja drugih kada je u pitanju vaša reputacija. Biće to mesec pun akcije i trenutak za velike poteze, nađite način da se umirite i da ne paničite.

Devica

Pun mesec u Ribama utiče na vaše odnose, Device. Možda ćete oživeti bivše veze, veze ili prijateljstva, posebno kada krene retrogradni Merkur tokom ovog perioda. Biće ovo test da vidite koliko ste daleko stigli u razvoju zdravih odnosa. Pun Mesec vas podstiče da napustite besove ili stare argumente koji vas sprečavaju da popravite stvari i krenete napred. Čak i ako boli da shvatite da ta osoba nije posebna kao što mislite, doneće vam oslobođenje.

Ribe

Očekuje vas mnogo lekcija kada su u pitanju veze, Ribe. Ovaj pun Mesec obasjava vaš osećaj sopstva, ali sa Suncem i Venerom - planetom ljubavi - stacioniranim u vašoj kući veze, preispitaćete se koliko ste zapravo prisutni u svojim odnosima. Doživljavate potpuno emocionalno oslobađanje, tako da ćete se osećati osetljivije nego inače, što i ne čudi s obzirom na to da ste jedan od emocionalno najranjivijih znakova. Pustite da vas osećanja preplave, ali preuzmite odgovornost za to kako se osećate i dajte sve od sebe da ne ponovite negativne obrasce koje ste imali u prošlosti.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading