Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 12. oktobar: Blizanci, posvetite sebi više vremena, Bikovi, situacija u ljubavi vam je jako komplikovana

Vesti 12.10.2021 07:59 0

Danas vam se smeše zvezde. Pojedini znakovi će baš uživati

Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 12. oktobar: Blizanci, posvetite sebi više vremena, Bikovi, situacija u ljubavi vam je jako komplikovana

unsplash.com

 

Ovan 

Do kraja dana imaćete nekoliko razgovora koji će vas jako obradovati. Situacija u kući je stabilna i to vas jako raduje. Zdravlje je odlično. 


Bik 
Vaša tvrdoglavost danas je bitna jer ćete zbog toga dobiti posao koji dugo čekate. Situacija je veoma komplikovana u ljubavi jer je partner jako zatvoren. Problemi sa nogama. 


Blizanci
Posvetite se više sebi i onome što vi želite posebno kada je u pitanju partnerski odnos. Do kraja dana povoljne vesti u vezi poslovnog puta. Zdravstveno stanje je odlično. 


Rak 
Već neko vreme ste preokupirani problemima iz prošlosti kada je u pitanju porodični život. Probajte danas da to razrešite sami sa sobom. Novac iz inostranstva stiže iznenada. Bolovi u kolenima. 


Lav 
Vaša dominacija je veoma izražena i to će zbunjivati sve oko vas. Mesec vam aktivira vašu potrebu da budete dominantni i to vas čini srećnim. Zdravlje je odlično. 


Devica 
Ovo je dan za moguce saradnje između vas i vaših novih poslovnih saradnika. Bićete okupirani novim informacijama u vezi posla. Čuvajte se prehlade. 


Vaga 
Današnji dan je odličan da se posvetite sebi i svojim potrebama. Organizujte sebi ugodno veče van kuće. Po dogovoru partner vam je velika podrška u vezi posla. 


Škorpija 
Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa strancima u vezi potencijalnog posla. Ljubav je stabilna i to vas umiruje. Moguće jake glavobolje. 


Strelac 
Potrebno je da se okrenete poslu mnogo vise danas nego što inače činite u zadnje vreme. Osoba u znaku Ovna vam je velika podrška. Problemi sa kičmom. 


Jarac 
Vaše ambicije su velike i to vas čini srećnim. Do kraja dana povoljne vesti iz kruga porodice u vezi poslovnog projekta koji je vezan za porodični posao. Dobro se osećate. 


Vodolija 
Tokom ovog dana stižu vam povoljne vesti od osobe u znaku Ovna. Poslovna strana je stabilna i to vas raduje. Do kraja dana obratite pažnju na ishranu. 


Ribe 
Veoma ste nervozni zbog drugih ljudi i to utiče na vas i vaš odnos sa partnerom. Odvojite se od uticaja porodice i njihovog mišljenja o vama. Ljubav je stabilna. 
 

Komentari (0)
Loading