Tri horoskopska znaka kojima NIKAKO ne treba da verujete: Skloni su podvalama i LAŽIMA, hrane se zlobom i pakostima

Lana Vidović Vesti 22.11.2021 20:08 0

Iako većina nas voli da zna šta se dešava sa Bennifer duetom i koje su najnovije drame u kraljevskoj porodici, u svakodnevnom životu niko zapravo ne nalazi mesto u svom srcu za jednu običnu tračaru

Tri horoskopska znaka kojima NIKAKO ne treba da verujete: Skloni su podvalama i LAŽIMA, hrane se zlobom i pakostima

Shutterstock

 

Ispostavlja se zapravo da je sklonost ka tračarenju zapisana u zvezdama, a koji su to znaci najveće tračare, otkrivamo vam u redovima koji slede

BLIZANCI

Blagosloveni darom lake komunikacije, Blizanci vole da svaki razgovor obogate mnoštvom sočnih detalja. Iako se za Blizance ne može reći da imaju loše namere, oni jednostavno smatraju da sve treba podeliti sa ljudima koji ih okružuju. Budući da su često uključeni u konverzacije, Blizanci nehotice šire tračeve. Njihova brbljivost je često nezaustavljiva i pre nego što shvate otkrili su nekom kome nije trebalo poverljive informacije.

ŠKORPIJE

Škorpije su po prirodi znatiželjne, s toga ne čudi da se stalno bave tuđim poslovima. Sklone ispitivanju, Škorpije su one koje ne mogu da odole a da ne kopaju po dubokim i mračnim tajnama ljudi oko sebe. Škorpija je neko ko će do najsitnijih detalja znati sve romantične poduhvate svojih najboljih prijatelja, i vrlo često će uhvatiti sebe kako te detalje otkriva drugima. Takođe puno sreće svima onima koji pokušaju Škorpiji da uzvrate na isti način.

LAV

Lav koji traži pažnju učiniće sve da se uklopi, s toga ne treba da sumnjate da Lav u rukavu uvek ima pregršt korisnih informacija. Bilo da je reč o pronalaženju nove ljubavi ili izgradnji prijateljskih odnosa, ovaj ponosni znak je istinski kolekcionar - tračeva od značaja. Takođe Lav će iskoristiti svoje informacije da posreduje između dva zavađena prijatelja.

Komentari (0)
Loading