Natalna karta ĐORĐA ĐOKOVIĆA: Mlađi Noletov brat se OŽENIO, jedna STVAR mu je NAJVAŽNIJA, evo šta mu je ZAPISANO u ZVEZDAMA

Vesti 13.09.2022 17:50 0

Donosimo natalnu kartu Đorđa Đokovića koju je analizirala naša astrološkinja Nena Janković.

Natalna karta ĐORĐA ĐOKOVIĆA: Mlađi Noletov brat se OŽENIO, jedna STVAR mu je NAJVAŽNIJA, evo šta mu je ZAPISANO u ZVEZDAMA

Alo

Kada posmatramo astrološki Novakovog brata, Đorđe Đoković je rođen u znaku emotivnog Raka što ukazuje da mu je jako bitna porodica i odnosi u porodici.

Takođe pozicija Sunca u znaku Raka ukazuje na veliku požrtvovanost kada su u pitanju članovi porodice što je on dokazao posebno u vezi Novaka i nemilih događaja tokom Novakovog boravka u Australiji. Đorđe je tada veoma srčano branio svog brata i dao veliku podršku Novaku zajedno sa svojim roditeljima. 

Đorđe sa nekoliko planete u znaku Raka odiše jakim emocijama koje ga čine veoma pozitivnom osobom, osobom koja zna šta hoće i ume da ostvari svoje zamisli. Stabilan aspekt između Sunca u znaku Raka i Meseca u znaku Ribe govori o velikoj stabilnosti koju on ima kroz odnos svojih roditelja, stoga on se veoma trudi da usreći svoju partnerku sa kojom je ozvaničio njihovu vezu pre par dana.

 

 

Njegov odnos prema braku vidi se kroz pozitivne aspekte Sunca i Plutona što mu daje odlične sposobnosti da bude stabilan i veran kao partner i da će umeti da stvori lepe odnose sa partnerkom. 

Od oca je nasledio zaštitnički odnos prema partnerki i porodici, a od majke je povukao jake i duboke emocije. 
Njegova najveća vrlina je plemenitost i kao takav je omiljen član porodice. 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading