Dnevni horoskop za SREDU, 14. septembar: Device, zabrinute ste za ČLANA porodice, ovi ZNAKOVI imaće ZDRAVSTVENIH problema

Vesti 13.09.2022 19:30 0

Dnevni horoskop donosi svima različite emocije

Dnevni horoskop za SREDU, 14. septembar: Device, zabrinute ste za ČLANA porodice, ovi ZNAKOVI imaće ZDRAVSTVENIH problema

Shutterstock

Ovan 

Vaša poslovna situacija je stabilna i bićete veoma ponosni na svoje rezultate i svoje saradnike. Do kraja dana povoljne vesti od strane partnera u vezi buduceg zajedničkog plana u vezi nekretnina. 

Bik 

Ovaj dan je savrsen da ga iskoristite za nove planove kada su u pitanju odnosi sa poslovnim partnerom. Ljubavna priča je veoma nejasna i bićete jako napeti zbog odnosa sa partnerom koji vec dugo vas umaraju. 

Blizanci

Vasa komunikacija je veoma nestabilna zbog uticaja Merkura koji je veoma loše postavljen ovih dana. Potrudite se da se bolje organizujete kada su u pitanju vaši poslovni odnosi sa javnošću. Moguci problemi sa kičmom. 

Rak 

Veoma ste tvrdoglavi kada su u pitanju odnosi sa osobom u znaku Bika. Venera vam daje mogućnost da napredujete kada su u pitanju odnosi u ljubavi, posebno ako je u pitanju osoba u znaku Jarca. 

Lav 

Ovo je vaš idealan period da se okrenete sebi i svojim poslovnim aspektima posebno što Mars aspekte vaše polje zarade. Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom. 

Devica

Kada je u pitanju situacija u kući vi ćete biti veoma opterećeni starijim članom porodice i njegovim zdravljem. Mesec vas upozorava da vodite računa i o svom emotivnom zdravlju. Do kraja dana napravite pravu odluku u vezi zajedničkog puta. 

Vaga 

Venera pravi negativne aspekte kada je u pitanju vas odnos sa partnerom i to vas dodatno uznemirava. Naučite da na vreme rešavate stvari i da je najvažnije da imate iskren odnos sa partnerom. 

Škorpija

Merkur u znaku Vage aktivira vaše polje prošlosti i to vas čini srećnim. Bićete veoma ispunjeni uspomenama iz prošlosti posebno kada je u pitanju odnos sa porodicom. 

Strelac 

Današnja situacija na poslu vas čini veoma zadovoljnim, posebno kada su u pitanju odnosi sa rukovodiocima. Obratite pažnju na vaš odnos sa osobom u znaku Raka koja već duže vreme vam stvara probleme u krugu šire porodice. 

Jarac

Sunce pravi zanimljive aspekte na vašu je polje komunikacije. Veoma raspoloženi za svaki vid saradnje i druženja što je neuobičajeno za vas. Mogući problemi sa spavanjem. 

Vodolija 

Tokom dana vodite računa o tome kako se ponašate jer su mogući ishitrene reakcije ljudi koji su vaše poslovno okruženje. Ljubavna situacija je veoma dramatična zbog vase ljubomore. 

Vodolija 

Od ranog jutra bićete veoma dobro raspoloženi zbog pozitivnog uticaja Urana na vaše polje posla. Imate jako dobru poslovnu saradnju sa osobom u znaku Jarca do kraja nedelje. Zdravlje je odlično. 

Riba 

Veoma ste lepo raspoloženi zahvaljujući partnerskom angažovanju. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi poslovne saradnje sa osobom koju vec duže vreme čekate da ostvarite komunikaciju. 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading