Dnevni HOROSKOP za četvrtak, 15. septembar: Ovnovima se otvara mogućnost za novi POSAO, Devicama LJUBAV cveta!

Vesti 14.09.2022 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni HOROSKOP za četvrtak, 15. septembar: Ovnovima se otvara mogućnost za novi POSAO, Devicama LJUBAV cveta!

Shutterstock

Ovan 
Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi poslovne saradnje sa mladjom muškom osobom. Ovo je veoma nestabilan dan da započinjete neku raspravu na ljubavnom planu. 

Bik 
Danas ste veoma dobro raspoloženi za razgovor sa ljudima iz poslovnog okruženja. Bićete veoma ponosni na svoje rezultate kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. 

Blizanci
Mars aktivira vase polje ljubavi i akcije i potrebno vam je da se time malo više pozabavite. Do kraja dana mogući su dodatni troškovi i obratite pažnju na to. Problem sa pritiskom. 

Rak 
Tvrdoglavo odbijate da prihvatite da ste i vi krivi za odredjene stvari u vezi poslovnog pregovora. Do vas je kako će se stvari odvijati do kraja nedelje. Budite spremni na saradnju sa novim poslovnim partnerima.

Lav
Ovo je vaša velika šansa da se okrenete sebi i svojim potrebama i željama. Ovo je divno vreme koje mozete posvetiti ucenju novih tehnika i razvijanju svoje duhovnosti. 

 


Devica 
Ljubavna situacija se popravlja zahvaljujući vašem angažovanju i stabilnosti u komunikaciji. Polje novca je nestabilno i to zahvaljujući drugim ljudima. Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom. 

Vaga 
Poslovna situacija je već neko vreme pod znakom pitanja, budite spremni na novi vid pregovora sa osobom u znaku Device ili Jarca. Proverite pritisak ili moguce probleme sa glavoboljom.
 
Škorpija
Vaša poslovna situacija je pod utiskom drugih ljudi najviše zbog vaše nesposobnosti da budete deo tima. Naučite da se ponašate zrelo i odgovorno jer možete izgubiti važne poslovne saradnike. 

Strelac
Danas je divan dan da se okrenete vašoj duhovnosti jer vam Jupiter pravi zanimljive aspekte sa Mesecom. Potrudite se da budete sebi najbolji prijatelj posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom. 

Jarac
Tokom dana bićete optereceni osobama iz prošlosti naročito kada su u pitanju stariji članovi porodice. Odlazak do parka ili neka lepa šetnja bi mogla da vas emotivno stabilizuje. Zdravlje je odlično. 

Vodolija 
Poslovno ste veoma nestabilni zbog vaših problema u komunikaciji sa saradnicima. Merkur iako je retrogradan on stvara mogućnosti da sve to popravite. Mogući problemi sa hranom.

Riba 
Sam početak dana je pod stresnim aspektima zbog negativnog uticaja Venere. Danas vam je veoma loša komunikacija sa partnerom. Najbolje je da budete sami sa sobom. 


 

Komentari (0)
Loading