Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK, 14. oktobar: Strelčevi, LJUBAV vam više nije dovoljna, Škorpije, očekuju vas ozbiljni SUKOBI?

Vesti 14.10.2021 08:00 0

Zvzede za pojedine znakove ovog dana neće biti baš naklonjene

Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK, 14. oktobar: Strelčevi, LJUBAV vam više nije dovoljna, Škorpije, očekuju vas ozbiljni SUKOBI?

Printscreen/Youtube

Ovan
Razmislite malo više da se angažujete oko posla do kraja dana i možete imati jako dobre vesti. Ljubavna situacija je stabilna. Zdravlje je odlično. 


Bik 
Posvetite se sebi i svojim potrebama. Ovo je dan da budete sa sobom i da vas niko ne ograničava. Ljubav je stabilna i to je ono što je najbitnije u ovom trenutku. 


Blizanci
Danas ćete imati poslovne ponude koje će vas okupirati. Razmislite nekoliko dana o tome. Partnerski odnos je veoma nestabilan. Posvetite se malo vise partner.


Rak 
Vaša privatnost je zaštićena od drugih posebno kada je u pitanju posao i ljudi na poslu. Do kraja ovog dana očekuju vas lepe stvari od partnera. Zdravlje je stabilno. 


Lav 
Tokom dana pretežno ćete se osećati dobro zbog poslovnih obaveza a na kraju dana su mogući problemi sa kičmom. Ako možete odležite u drugom delu dana. 


Devica
Današnji dan je pod uticajem Merkura i pravi vam loše aspekte na materijalnom planu. Čuvajte se što se tiče prehlade i problema sa spavanjem. 


Vaga 
Bićete spremni da se posvetite sebi jer predstoji vam veliko razočaranje u partnerski odnos. Do kraja ovog dana moguć je iznenada poziv od osobe u znaku Jarca. 


Škorpija 
Komunikacija je veoma otežana jer ste pod uticajem emocija i bićete u sukobu sa ljudima oko sebe. Bolje je da ovaj dan provedete kući sa sobom. 


Strelac 
Pod uticajem emocija koje su veoma značajne pokrećete raspravu sa partnerom. Ljubav vam više nije dovoljna. Mogući problemi sa kičmom.

 
Jarac 
U narednih par dana očekuju vas veliki poslovni zahtevi a od danas krećete u organizaciju sebe i drugih. Novac je obezbeđen i stiže do vas do kraja dana. 


Vodolija 
Posebno vas pokreće energija drugih. Danas ste veoma svesni svojih grešaka i svojih roditelja. Oprostite sebi i drugima. Nećete verovati osobi u znaku Bika. 


Ribe 
Vaša privatnost vam  je veoma važna i bićete veoma posveceni svemu tome. Poslovni svet je manje bitan jer ćete biti okupirani svojim potrebama. 
 
Komentari (0)
Loading