Dnevni HOROSKOP za NEDELJU, 17. septembar: Blizanci, preispitujete svoje ODLUKE, jedan ZNAK imaće problema sa ZDRAVLJEM

Vesti 17.09.2022 20:25 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjenje

Dnevni HOROSKOP za NEDELJU, 17. septembar: Blizanci, preispitujete svoje ODLUKE, jedan ZNAK imaće problema sa ZDRAVLJEM

Shutterstock

Ovan 

Potrebno je omogućiti sebi puno odmora ili relaksacije jer ste dugo pod pritiskom drugih ljudi. Ovo je idealan period da se vidite sa ljudima koje dugo niste videli. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Danas ste veoma raspoloženi za razgovor sa ljudima oko sebe zbog pozitivnog uticaja Urana i Venere. Okrenuti ste veoma drugima l tu dobru energiju osećaju svi. Problemi sa srcem. 

Blizanci

Zbog uticaja retrogradnih planeta vi ste veoma posveceni preispitivanju svojih emocija i prošlosti. Ne dajte da vas sve to povuče unazad jer ste veoma emotivno osetljivi i više nego što treba. 

Rak

Danas ste suočeni sa partnerom i njegovim zdravljem. Pokušajte da ga razumete mada vi to uvek činite beskrajno posvećeni. Mogući su dodatni troškovi u vezi odnosa sa decom. 

Lav 

Početak dana je veoma nestabilan jer niste se lepo odmorili. Danas Mars govori o vašoj energiji koja je na izmaku i čuvajte vaše osetljive tačke zdravlja. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. 

Devica 

Vaša poslovna strana i vaše emocije su u skladu. To vam je fenomenalna psihološka podrška i to vam daje "vetar u leđa". Osoba koja je u znaku Lava vam je velika poslovna prepreka pa ćete biti veoma nezadovoljni. 

Vaga 

Jupiter u Ovnu vam je velika poslovna podrška za odnose sa javnošću i bavljenje odnosima sa ljudima. Planirate velike poslovne saradnje i za to vam je najbolji trenutak kraj ovog meseca. 

Škorpija 

Do kraja dana mogući su dodatni troškovi i obratite pažnju na moguće sukobe unutar porodice. Vaša poslovna strana je dobro pokrenuta i to vam je dobar početak period da mnogo toga naučite o sebi. 

Strelac 

Danas je moguce da ćete se družiti sa ljudima sa kojima se niste dugo videli. Najbolje je da se putuje ili da budete tamo gde se osećate voljeno i opušteno. Zdravlje je odlično. 

Jarac

Obratite pažnju na moguće probleme hroničnog tipa kada je u pitanju zdravlje. Posebno je osetljiv stomak i to zbog načina ishrane. Imaćete jak osećaj pripadnosti prema sebi i to vam je velika lična promena. 

Vodolija 

Odbijate da se otvorite drugima posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom. Bićete opterećeni novim poslovnim odnosima koji treba uskoro da se pokrenu. Dovoljno se pozabavite svojim samopouzdanjem. 

Ribe 

Jupiter je veoma nestabilan i to je za vas dodatno opterećuje. Pokušajte da se vidte sa partnerom i to ce vam biti dobra energija pokretanja. Ljubavni život je totalno otišao. 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading