Oni su najveći NARCISI u horoskopu: Sebe VOLE najviše, ako im niste od koristi samo će vas IZBACITI iz života

M. O. Vesti 20.09.2022 19:00 0

Oni veruju da su bolji od svih iako je to daleko od istine

Oni su najveći NARCISI u horoskopu: Sebe VOLE najviše, ako im niste  od koristi samo će vas IZBACITI iz života

Shutterstock

Međutim, kod nekih horoskopskih znakova ta ljubav je malo izraženija nego kod drugih. Od 12 znakova, tri se izdvajaju kao najveći narcisi horoskopa koji obično nisu u stanju da vole nikoga više od sebe. Evo o kojim je znakovima reč:

Ovan


Pripadnici ovog znaka obično sebe smatraju najpametnijima, najposebnijima i generalno boljim od ostalih u svemu. Zato baš i nisu omiljeni u društvu i obično imaju malo bliskih prijatelja, a njihova izražena narcisoidnost koči ih i u pronalasku ljubavi.

 

Vaga

Vage se smatraju jednim od najpovršnijih znakova Zodijaka. Osobe rođene u ovom znaku obično vole lepe stvari i lepe ljude, a trude se i same da budu najljepše što mogu. Uživaju u pohvalama drugih i komplimentima jer obožavaju da budu u centru pažnje, a kada nisu, potrudiće se da budu. U stanju su da hvale sami sebe i pričaju o svojim postignućima.

Lav


Vatreni Lavovi poznati su po svojoj egocentričnosti koju uglavnom uopšte i ne skrivaju. Oni se vrlo javno i vrlo iskreno dive sami sebi jer zaista vjeruju da su od drugih bolji u svemu. Ali iako za sebe vole da misle da su omiljeni u društvu, istina je najčešće skroz suprotna jer retki mogu da se nose s njihovom energijom. 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading