Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 22. septembar: Jedan ZNAK bolje da NE donosi odluke, Ovnovi, imaćete LJUBAVNIH problema

Vesti 21.09.2022 19:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 22. septembar: Jedan ZNAK bolje da NE donosi odluke, Ovnovi, imaćete LJUBAVNIH problema

Pexels

Ovan 

Tokom dana očekujte ne baš prijatne vesti u vezi partnerskog odnosa. Partner je već neko vreme ljut na vas i imaće potrebu da vam kaže istinu u oči. Zdravlje je stabilno. 

Bik 

Aktiviran je Mesec koji vam stvara osećaj napetosti jer na vreme niste završili određene stvari na poslu. Novac vam stiže sa više strana. Mogući problemi sa kičmom. 

Blizanci

U narednih nekoliko dana pokreće se vaša ljubavna situacija na bolje zahvaljujući vašem angažovanju. Do kraja dana obratite pažnju na moguće probleme sa ishranom. 

Rak 

Poslovna situacija je veoma inspirativna i zbog toga se osećate jako produktivno. Stanje unutar kuće se popravlja zahvaljujući vašem angažovanju. Odmarajte više. 

Lav 

Ovo idealan dan da se posvetite sebi onome što volite tako da nađite načina da malo više uživate tokom drugog dela dana. Okrenite se sebi i pronađite zadovoljstvo unutar vas. 

Devica 

Današnja energija je veoma promenljiva zbog uticaja drugih ljudi posebno partnerski odnos vam je veoma negativno postavljen. Potrudite se da nađete način da izgladite odnos sa okolinom. 

Vaga 

Jupiterom stvara negativan aspekt prema vašem Suncu i to aktivira vaše nestrpljenje. Bićete veoma nervozni i napeti što nije uobičajeno za vaŠ znak. Problemi sa glavoboljom. 

Škorpija 

Sam početak dana je pod uticajem uznemirene energije zbog aktivnog Marsa. Na vama je da odlučite u kom pravcu će se razvijati stvari između vas i partnera. Vaša ljubomora je prevelika i preteška za partnera. 

Strelac

Danas ste samo poslovno aktivni i to je vaš današnji cilj. Imaćete jako dobru komunikaciju sa inostranstvom naročito kada je u pitanju budućnost vašeg posla. Član porodice vam zamera što niste posvećeni porodicu. 

Jarac 

Veoma ste tvrdoglavo raspoloženi i ne želite da pravite kompromise kada su u pitanju poslovni i partnerski odnosi. Venera vam upućuje lepe vesti kada je u pitanju buduće putovanje. 

Vodolija 

Ovo je dan kada bi trebalo da što više odmarate i da ne ulazite u sukobe. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška ali vi to ne vidite na taj način..

Ribe 

Ovo je idealno vreme da se okrenete svojim kreativnim izrazima posebno kada je u pitanju opuštanje i hobi. Prijatelji su prava podrška naročito kada je u pitanju novčana situacija.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading