Astrolozi su rekli da je SUTRA veoma bitan datum: Ova TRI znaka će posebno osetiti PROMENU, stvari se okreću u njihovu KORIST

M. O. Vesti 22.09.2022 12:05 0

Datum koji moramo da iskoristimo

Astrolozi su rekli da je SUTRA veoma bitan datum: Ova TRI znaka će posebno osetiti PROMENU, stvari se okreću u njihovu KORIST

Shutterstock

Astrolozi su rekli da je pred nama veoma važan period jer retrogradni Merkur pravi blizak aspekt sa Suncem u istom znaku. Veoma je važan aspekt za komunikaciju i pregovore.

Tranzit Sunca u konjunkciji sa Merkurom stavlja fokus na vaše razmišljanje i komunikaciju i putovanja na kratke udaljenosti.

Donosi mentalnu budnost, brzo razmišljanje, prilagodljivost i radoznalost. Očekujte povećanje lične interakcije u vašem komšiluku, sa braćom i sestrama, školama i preko Interneta.

Dakle, ovo će biti naporno vreme sa mnogim sastancima, prepiskama, društvenim aktivnostima, novim informacijama za obradu i odlukama koje treba doneti.

Shutterstock

 
Ovaj moćan astro period najsnažnije će osetiti Device, Jarčevi i Bikovi.

Ovo je dobro vreme za deljenje ideja, pravljenje planova, kupovinu i prodaju, pregovaranje i upoznavanje novih ljudi.

Generalno će dobra energija vladati među ljudima pa samim tim je normalno i logično da se i neke nove stvari i ideje realizuju. 

Trebalo bi da se osjećate prijatno sa javnim govorom i iz njega biste bili sjajan prodavac, glumac ili političar. Vaša kameleonska sposobnost poboljšava vaš talenat za glumu ili odabir odredjene ličnosti u zavisnosti od situacije. 

Na ono što treba da obratimo pažnju jeste na naše unutrašne stanje i osećajte. Ne dozvoljavaje da loša energija ostane u vama, već je pobedite sa novom koja dolazi.

 BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading