Ova TRI znaka će se OBOGATITI u oktobru: Poziv koji MENJA sve, ogromne promene na polju POSLA

Vesti 23.09.2022 21:00 0

Astrolozi su najavaili veoma buran i intenzivan mesec

novac

Shutterstock

Rođene u ovom horoskopskom znaku očekuju i uspeh i novac u oktobru.

Vodolija

Zvezde savetuju predstavnicima ovog znaka da sredstva koja već imaju mudro ulože. Sredinom septembra i krajem novembra je idealno vreme, jer će raspored planeta biti optimalan za obavljanje transakcija nekretninama i donošenje ključnih odluka za celu porodicu.

Osim toga, zvezde predstavnicima ovog znaka najavljuju i neka nova, veoma korisna poznanstva, moguće i sa osobama iz inostranstva, pa je preporuka da budu prisutni na mrežama, jer je i to način da upoznaju osobe koje će pomoći da poboljšaju finansije.

Škorpija

Još jedan srećni znak kome zvezde obećavaju uspeh. Štaviše, Škorpije bi trebalo da budu najpažljivije sredinom jeseni, kada će njihove šanse za dodatni priliv novca biti veće nego ikada.

Jupiter će se pomeriti u poziciju u kojoj će predstavnici ovog znaka biti primećeni od strane nadređenih i dobiće ponudu koju će biti prosto nemoguće da odbiju. Škorpije očekuje profesionalni uspeh, a sa njim dolazi i poboljšanje finansija i životnog standarda.

Bik

Bikovi spadaju u materijaliste, ali spremni su da ulože veliki trud da bi poboljšali svoj životni standard, koji im je i te kako važan. Zvezde im na jesen obećavaju vrtoglav uspeh, pre svega finansijski.

Zanimljivo, najviše šansi da se obogate imaju Bikovi koji na neki način imaju veze sa prodajom preko mreža ili rade onlajn. Zvezde im savetuju da ne zanemaruju društvene mreže.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading