Dnevni HOROSKOP za PETAK, 14. januar: Strelčevi, dobre vesti stižu u vezi sa poslom, Lavovi, ljubav je u drugom planu

Vesti 14.01.2022 08:30 0

Zvezde vam otvaraju različite solucije za danas, vaše je da odaberete pravu

Dnevni HOROSKOP za PETAK, 14. januar: Strelčevi, dobre vesti stižu u vezi sa poslom, Lavovi, ljubav je u drugom planu

unsplash.com

 

Ovan 

Ovo je dan odluke. Bićete spremni da pokrenete neke nove stvari u vezi posla. Razgovor sa partnerom vas umara. Nemate snage da se raspravljate. 

 

Bik 

Danas morate da se posvetite sebi jer imaćete utisak da vas drugi pritiskaju. Do kraja dana očekujte dobre rezultate što se tiče posla koji ste radili pre. 

 

Blizanci

Vaša potreba da budete u prvi plan u svetu posla danas je veoma istaknuta. Bićete pod budnim okom svog šefa što ce vas dodatno iznervirati. Obratite pažnju na pritisak . 

 

Rak 

Vaša potreba da budete u pravu jeste vama jako važna jer na taj način dobijate potvrdu od poslovnih saradnika. Ljubavna situacija je veoma važna jer je partner dobro raspoložen. 

 

Lav 

Tokom dana pretežno ćete imati razgovore sa ljudima na poslu. Osoba u znaku Jarca je veoma istaknuta ličnost u vašem poslovnom okruženju. Ljubav je danas u drugom planu, jer vas partner nervira vec nekoliko dana. 

 

Devica 

Do kraja dana očekujte dobre rezultate u radu. Bićete ponosnim na sebe i na svoje poteze u vezi ljubavi. Problemi sa kičmom. 

 

Vaga 

Ovo je dan da se lepo organizujete i posvetite sebi i svojim prijateljima. Probajte da slavite zivot i da se radujete bez razloga. Ljubav vam je inspiracija. 

 

Škorpija 

Tokom ovog dana Venera je veoma istaknuta i to vam daje strastvenost u ljubavnom odnosu. Budite sebi najbitniji u svemu sto radite. Ne uporedjujte se sa drugima. 

 

Strelac 

Dobre vesti stižu u vezi nekog vašeg angažovanja u vezi posla. Mars vam daje mogućnost da budete jaki i da se dobro snadjete  u svakodnevnim obavezama. 

 

Jarac 

Do kraja dana očekujte lepe stvari da se pokrenu na planu odnosa sa ukucani. Bićete spremni da pokrenete konkretno vi poslovni stranu u vezi vase porodice. Mogući problemi sa stomakom. 

 

Vodolija 

Moguce je da cete imati dobre informacije u vezi poslovnog puta do kraja dana. Budite sigurni u sebe i svoje buduće odluke. Od toga vam zavisi vas unutrašnji mir.

 

Ribe

Vasa snaga je u vašim emocijama, tako da cete danas da se posvetite tome. Budite prvi koji će na poslovnom planu da dominira novim idejama. 

Komentari (0)
Loading