Dnevni horoskop za 25. septembar: Vodolije osećaju NERVOZU, Blizanci obratite pažnju na KIČMU

Vesti 24.09.2022 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni horoskop za 25. septembar: Vodolije osećaju NERVOZU, Blizanci obratite pažnju na KIČMU

Shutterstock

Ovan 
Mars aktivira vase polje prijateljstva i bićete veoma ponosni na njihovo zalaganje u vezi vas i vaseg trenutnog emotivnog stanja. Dobro je znati da imati dobre i iskrene prijatelje u zivotu. 


Bik 
Tvrdoglavost je vasa velika prepreka i necete moci da se opustite do kraja dana na pravi način. Ljubavna situacija je stabilna i to vas čini veoma zadovoljnim. 


Blizanci
Mars u vasem znaku daje vam osećaj pripadnosti prema drugima i to vam je tokom dana veoma potrebno da osetite. Moguci problemi sa kičmom. 


Rak 
Veoma je važno da budete sebi najbolji prijatelj i da drzite do sebe. Probajte da uradite nesto u vezi posla jer moguci su problemi na relaciji sa klijentima. Zdravstveno stanje je stabilno. 


Lav 
Ne krivite druge za vas neuspeh posebno kada je u pitanju odnos sa kolegama i suradnicima na poslu. Morate naučiti da prihvatite poraz na pravi način. 


Devica 
Danas ste veoma lepo raspoloženi zahvaljujući vasem odnosu sa prijateljima. Do kraja dana povoljne vesti od strane partnera u vezi putovanja. 


Vaga 
Niste raspoloženi za razgovor sa ljudima oko sebe. To vam je veliki minus tokom dana i zameriće vam partner takvo ponasanje. Odnos sa porodicom je pun sukoba.  


Škorpija 
Ljubavna veza i odnos sa partnerom je danas veoma nejasan i mnogo toga vam se " lomi " sto nije dobro za vase mentalno zdravlje. Budite spremni na saradnju sa osobom u znaku Device. 


Strelac 
Bićete veoma nedruštveni kada su u pitanju odnosi sa porodicom i sa ljudima tokom dana jer ste veoma umorni unazad nekoliko dana. Ljudi to mogu protumačiti na svoj način veoma negativno. 


Jarac 
Saturn vas danas veoma opterecuje i to se odražava na vašu ličnost i vase raspoloženje. Probajte da se pozabavite  vasim poljem komunikacije i nadjite nacina da se opustite. 


Vodolija 
Mesec aktivira vaše polje zdravlja i bićete danas veoma uzburkani emotivno zbog toga. U narednih nekoliko dana morate da odredjenim ljudima stavite do znanja svoje mišljenje. 


Riba 
Ovo je idealan period da se vidite sa ljudima sa kojima se dugo niste videli posebno kada je u pitanju osoba u znaku Device kojoj ste bas potrebni. Zdravlje je odlično. 


Vodolija 
Sam start dana je veoma nestabilan jer se osećate nervozno. Nastavite da se druzite sa ljudima koji su veoma ponosni na vas i vaše uspehe. Budite sami sebi podrska u smislu odnosa sa partnerom. Njegova energija vam ne prija . 
 

 

Komentari (0)
Loading