Dnevni HOROSKOP za SUBOTU, 16. oktobar: Ribe, ostanite dosledni, Rakovi, očekuju vas iscrpni razgovori!

Vesti 16.10.2021 08:34 0

Zvezde vam otvaraju različite solucije za danas, Izaberite onu pravu

Dnevni HOROSKOP za SUBOTU, 16. oktobar: Ribe, ostanite dosledni, Rakovi, očekuju vas iscrpni razgovori!

Pexels

Ovan 
Ovo je dan posvećen drugima i stoga se provlači vaša potreba da dominirate nad drugima. Ovo se posebno odnosi na ljubavne odnose. Zdravlje je odlično. 


Bik 
Tokom dana moguće je da ćete biti posvećeni svojim obavezama koje vas čekaju već neko vreme. Izbegavajte sukob sa najbližima. Ljubav je danas lek za sve. 


Blizanci 
Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ovna u vezi posla. Ljubav je u drugom planu. Partner vam zamera vaše ponasanje. Na vama je da se okrenete sebi. 


Rak 
Obratite pažnju na ishranu jer su mogući problemi sa stomakom i imunitetom. Tokom današnjeg dana imaćete nekoliko razgovora sa partnerom koji vas iscrpljuju. 


Lav 
Potpuno razumete sve što se dešava oko vas i to zbog partnerskog neraspoloženja. Ljubav je već neko vreme veoma nestabilna. Glavobolja. 


Devica 
Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom. Ne radite ono što se ne traži od vas. Budite spremni na saradnju samo ako traže od vas. Poziv od osobe u znaku Ribe u vezi posla. 


Vaga 
Vaša komunikacija je danas veoma naglašena i imaćete puno toga da razrešite sa ljudima oko vas. Zdravlje je stabilno ali povedite računa o spavanju. 


Škorpija
Ovo je dan koji ste odavno čekali da se što više opustite i da se posvetite ljudima koje odavno niste videli. U krugu porodice vas opterećuje mladji član. Problemi sa spavanjem .

 
Strelac 
Dopustite sebi da se dobro odmorite a ne da jurite poslovnu akciju. Do kraja dana moguć sukob na relaciji partner i vi zbog nesporazuma. Niste spremni na kompromis. 


Jarac 
Ovo je vaš dan, okružite se sa ljudima koji su vaši prijatelji i vaša podrška. Razmišljate o promeni posla ili koje bi promene uveli na sadašnjem radnom mestu. Problemi sa zubima. 


Vodolija 
Tokom dana ćete nekoliko puta da se posvadjate sa ukućanima jer osećate pritisak danima zbog posla. Danas je dobro odabrati odmor i dobro da se naspavate. 


Riba 
Predstoji vam lep vikend i odmor u društvu voljene osobe . Budite dosledni sebi i svojim potrebama. Opustite se maksimalno jer ste zaslužili. 
 
Komentari (0)
Loading