Pogledali smo u NATALNU kartu NATAŠE Bekvalac: Venera je "KRIVA" za ljubavne brodolome, u NJEGA će se ZALJUBITI sledeće godine

Vesti 27.09.2022 20:40 0

Pevačica Nataša Bekvalac je proslavila svoj 42. rođendan.

Pogledali smo u NATALNU kartu NATAŠE Bekvalac: Venera je "KRIVA" za ljubavne brodolome, u NJEGA će se ZALJUBITI sledeće godine

NajŽena/ Ilustracija/ Shutterstock

Nataša Bekvalac rođena je 25. septembra 1980. godine. Tim povodom je naša astrološkinja Nena Janković pogledala u njenu natalnu kartu i otkrila šta je čeka u budućnosti. 

Svi rođeni u znaku Vage imaju najveću potrebu u emotivnom smislu da vole i da budu voljeni. Nijedan znak kao Vaga nije toliko posvećen ljubavnom životu, a da li će ljubavni život biti stabilan ili ne, to zavisi od toga kako je postavljena planeta ljubavi, Venera, koja je najbitnija planeta za ovaj vazdušni znak. 

U natalnoj karti Nataše Bekvalac planeta Venera je veoma nestabilno postavljena i tu je početak svih njenih ljubavi koje doživljava dramatično i preemotivno (kao i sama pozicija Venere u znaku Lava). Jedini dobar aspekt koji Venera ima jeste povoljan aspekt sa Mesecom što govori o njenom posvecenom odnosu kao majka. Sa druge strane Mesec u Ovnu, u znaku dominacije ukazuje da čim stupi sa nekim u dublji emotivni odnos ona postaje taj "Ovan" što na neki način odbija muškarce posebno one koji imaju mnogo jaku mušku energiju. 

Pogledali smo u NATALNU kartu NATAŠE Bekvalac: Venera je

Printscreen/Instagram

 

Da se vratimo na njenu Veneru. Njena Venera je u Lavu, to je njena scena, uticaj koji ima na publiku, njena ogromna popularnost i ljubav koju pokazuje prema onome što radi i prema svojoj publici. Ali Venera ima kvadrat sa Marsom što govori da privlači partnere koji su u startu jako ljubomorni i imaju neodoljivu želju da je ukrote ili smire. Venera ima kvadrat i sa Uranom što govori o ogromnoj potrebi za emotivnom slobodom što je u totalnoj disharmoniji sa njenim Suncem u znaku Vage.

Unutar nje se stalno "vodi rat" između Sunca koje trazi mir, balans, posvecenost, a sa druge njena neusklađena Venera stvara česte promene koje prouzrokuje sama sa svojim stavovima. Takođe i pozicija Venere u 12 polju, polje karme i karmičkih dugova je pokazatelj da su sve njene ljubavi uvek na neki način specifične, da u tim odnosima ona daje previše, ali i zahteva previše. To je totalni nesklad kada se zaljubi. 

Kada analiziramo njen godišnji horoskop, moguće je da ce tokom 2023. godine da joj se desi zaljubljivanje i da to bude veoma zanimljiva ljubavna priča sa osobom iz sveta sporta. Da bi ta veza opstala biće jako važno da kod sebe pronađe dovoljno strpljenja i razumevanja za taj odnos koji može da se pretvori u stabilan odnos.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading