PET znakova kojima stiže VELIKA LJUBAV: Imaće susret sa SRODNOM dušom, život će im se PROMENITI iz korena

Vesti 28.09.2022 14:00 0

Tokom oktobra, povoljan položaj planeta mnogim horoskopskim znakovima omogući će susret sa srodnom dušom

PET znakova kojima stiže VELIKA LJUBAV: Imaće susret sa SRODNOM dušom, život će im se PROMENITI iz korena

pixabay

Planete će tokom oktobra doneti mnogo sreće pojedini znakovima, stavivši na njihov put osobu u koju će se, skoro izvesno zaljubiti. Kod nekih neće ići sve glatko, odnos prvo može da bude obavijen negativnošču i netrpeljivošću, ali će se kasnije razviti u pravu ljubavnu priču sa srećnim krajem.

Neki drugi će otkriti da je voljena osoba sve vreme bila u njihovom okruženju, samo je nisu primećivali. Evo koijh 5 znakova horoskopa će imati najviše sreće u ljubavi tokom oktobra.

Ovan

Ako ste slobodni, imate ogromne šanse da se u oktobru ludo zaljubite! Moguće je da će vam leptiriće u stomaku izazvati osoba koju dugo poznajete ali nikada ranije niste pomislili da biste mogli da budete par jer ste previše različiti i nespojivi. Sada će vas baš te različitosti privlačiti poput magneta! 

Blizanci

Velike su šanse da ćete upoznati nekoga ko će vas impresionirati svojom harizmom, sposobnošću da drži sve pod kontrolom čak i kada je teško, da uvek bude nasmejan i vedar i ko uvek uspeva da zadrži pozitivan duh. Velike su šanse da doživite uzbudljivu romansu koja će vaš život okrenuti za 180 stepeni. Moguće je da ćete vrlo brzo poželeti da ozvaničite vezu sklapanjem braka.

Devica

Tokom oktobra saznaćete da neko gaji osećanja prema vama. Pažljivo ćete analizirati ponašanje te osobe, njen izgled, manire, osobine… Ako vam se svidi, bićete spremni da započnete vezu i uzvratite osećanja. Velike su šanse i da upoznate nekog zanimljivog na javnom događaju, skupu, kulturnom događaju ili čak na internetu.

Jarac

Upoznaćete nekoga ko će vas u početku toliko nervirati da ćete stalno razmišljati o ovoj osobi, pokušavati da analizirate njegove postupke i reči, ponašanje... Vaša osećanja imaju veliku šansu da od negativnih postanu pozitivna, okupana ljubavlju. Zavolećete sve ono što vam je kod te osobe smetalo, poželećete da budete zajedno non-stop!

Vodolija

Možete da upoznate nekoga ko će u potpunosti promeniti vaš život! To će biti osoba od koje ćete mnogo naučiti, ko će vam otvoriti nove vidike, dati novi uvid u mnoga razmišljanja, podstaći da budete bolji, da se razvijate i istaknete one osobine koje ranije niste primećivali niti isticali. Zahvaljujući ovoj osobi, očekuje vas značajan lični rast, a vi ćete od prijatelja postati skladan par koga veže mnogo toga zajedničkog.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading