Velika NUMEROLOŠKA prognoza za 2023. godinu: Ogromne promene slede na polju LJUBAVI i POSLA, prilika da se započne nešto NOVO ili ispravi STARO

Milica Ognjenović Vesti 28.09.2022 17:20 0

Mnogo lakša i pozitivnija energija nego što je bila ove godine

Velika NUMEROLOŠKA prognoza za 2023. godinu: Ogromne promene slede na polju LJUBAVI i POSLA, prilika da se započne nešto NOVO ili ispravi STARO

Shutterstock

Svima je već poznato da se numerologija bavi proučavanjem brojeva koje itekako imaju uticaj na čovekovu sudbinu. 

Velika numerološka prognoza otkriva šta nas očekuje 2023. godine u kojoj dominira broj 7. 

Po numerolozima biće to godina ljubavi i dobrih dela. Ogromne promene slede i sve stvari koje su na neki način suđene a "zakočene" imaće priliku da se promene.  Svi koji su se ponašali loše prema svojim srodnim dušama sada će ih stići doza karme te će se neki odnosi preporoditi jer će ljudi postati svesniji. 

Za sve usamljene duše godina je prava za pronalaženje srodnih duša. Opustite se i dajte priliku osobi koja vam se dopada jer je ona možda vaša osoba za ceo život. 

pixabay

 

Finansije i posao u 2023. godini će imati mnogo veseliju notu nego ova godina koja nas je učila strpljenu i toleranciji. Početak novog posla ili biznisa je idealno vreme za sve koji imaju takav motiv. Potrebno je da budete hrabri jer će vas ova energija pogurati i postaviti na pravi put. 

Posebno treba obratiti pažnju na planiranje jer je bitno sagledati stvari iz više uglova. Novac prestanite da raspate, razmišljajte o njemu i videćete koliko vam neke stvari nisu neophodne. 

2023. godina je godina sreće i dobrih prilika, samo je neophodno posvetiti se svojim idejama i imati dovoljno samopouzdanja u sebe i sam cilj. 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading