Ovo su NAJSREĆNIJI dani u OKTOBRU: Pružaju se ŠANSE koje dolaze JEDNOM u životu, dolaze VELIKE promene

M. G. Vesti 29.09.2022 08:24 0

Horoskop otkriva koji su najsećniji dani u oktobru 2022. godine prema kretanju planeta!

Ovo su NAJSREĆNIJI dani u OKTOBRU: Pružaju se ŠANSE koje dolaze JEDNOM u životu, dolaze VELIKE promene

Unsplash

Oktobar je mesec kada nas prema navodima astrologa i horoskopa očekuju razna planetarna dešavanja na nebu koja će uticati na našu sudbinu. Neki aspekti donose sreću i napredak, dok su neki izazovni i testiraju nas. Donosimo vas astro pregled najsrećnijih dana u oktobru prema horoskopu - dobro ih iskoristite za ono što vam je potrebno:

2. oktobar - Merkur izlazi iz retrogradne faze i kreće direktno

Konačno je došao kraj svim teškoćama izazvanim dugim periodom retrogradnog kretanja Merkura. Suočili smo se sa pogrešnim informacijama, kvarovima, greškama, ali od 2. oktobra ovakav uticaj počinje polako da bledi. Istina je da ćemo još uvek biti pod uticajem postretrogradne senke, ali komunikacija će već biti znatno bolja. Ovo je najbolji dan u mesecu za postavljanje ciljeva za budućnost i preduzimanje prvih koraka ka njihovom ostvarenju.

8. oktobar - Pluton izlazi iz retrogradnog stanja

Od ovog dana imaćemo priliku da proširimo svoje lične mogućnosti, obraćajući pažnju na to kako se motivišemo sebe, otkrivamo šta treba da uradimo za ostvarenje onoga čemu težimo. Vreme je da osvestite šta je ono što vas sprečava u rastu i napredovanju. Kada se suočite licem u lice sa svojim strahovima i kompleksima i odlučite da se promenite, shvatićete da imate mnogo više moći za ovu transformaciju nego što ste mislili.

17. oktobar - Poslednja četvrt Meseca u Raku, Sunca u Vagi u trigonu sa Marsom u Blizancima 

Šesto čulo nas i dalje podržava u razumevanju kako sopstvenih misli i osećanja, tako i osećanja voljenih, pa je vredno iskoristiti ovo vreme za harmonizaciju odnosa i rešavanje dugogodišnjih sukoba. Vešto se snalazite sa sagovornikom i znate kako da predstavite svoje gledište bez straha od mišljenja drugih. Položaj Sunca u odnosu na Mars ukazuje da je ovaj dan idealan za sve nove početke i odlučne korake u svim oblastima života.

21. oktobar - Mesec u Devici u trigonu sa Uranom u Biku

Ovaj aspekt nam pomaže da se osećamo prijatno u svojoj koži, da budemo baš onakvi kakvi jesmo. Negujemo svoju različitost i autentičnost uprkos mišljenju okruženja koje se ne poklapa sa našim. Ovog dana nećemo imati problema sa sklapanjem novih prijatelja, partnera i istomišljenika, jer će samopouzdanje zadovoljiti i nas i one oko nas. Mnogi će biti u iskušenju da urade nešto impulsivno, da rizikuju, ali umesto pada, postoje velike šanse za uspeh.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading