Dnevni HOROSKOP za NEDELJA, 17. oktobar: Lavovi, vreme je da SAMI donesete odluku, dok Bikovi do kraja dana očekuju vesti iz inostranstva!

Vesti 17.10.2021 08:29 0

Ne brinite o neuspesima, već se fokusirajte na prilike koje vam dolaze u susret

Dnevni HOROSKOP za NEDELJA, 17. oktobar: Lavovi, vreme je da SAMI donesete odluku, dok Bikovi do kraja dana očekuju vesti iz inostranstva!

Shutterstock

Ovan 

Vi ste danas pod utiskom drugih i to će vas dodatno nervira. Pokrenite se i budite sebi najbitniji. Izbegavajte sve što nije do vas. Čuvajte se, mogući bolovi u leđima. 

Bik 

Danas ćete biti zadovoljni sobom i onim što ste postigli na emotivnom planu. Partner vam je veoma zahvalan na podršci. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva.

Blizanci 

Vaša komunikacija je danas veoma izražena i to zbog ljude sa kojima se susrećete. Budite spremni na razgovor sa partnerom iako ćete biti umorni. Zdravlje je odlično.

Rak 

Obratite pažnju na moguće probleme sa zdravljem. Moguće je da imate nesanicu. Uzrok može biti stres na poslu ili obaveze koje vas očekuju tokom narednih dana. 

Lav 

Pod uticajem drugih možete doneti pogresne odluke. Obratite pažnju na moguć uticaj drugih koji nije pozitivan. Moguće je da će se aktivirati problem sa kičmom. 

Devica 

Tokom današnjeg dana imaćete nekoliko opcija da se odmarate i gledajte da sebi ugodite. Ovo je veoma važan period za vas i vaše planove u vezi posla i moguće poslovne saradnje sa osobom u znaku Lava. 

Vaga 

Imaćete iznenadni poziv od osobe u znaku Ribe i vezi buduće poslovne saradnje. Budite spremni da se dobro organizujete u vezi posla. Moguća nesanica. 

Škorpija 

Do kraja dana moguće je da vam partner poremeti lične planove. Budite spremni na kompromis i to vam donosi rešenje koje ide vama u prilog. Ljubav je ipak najbitnija. 

Strelac 

Budite u toku svega što se dešava vašem partneru i to vam se dvostruko vraća tokom narednog perioda. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novca. 

Jarac 

Vaša tvrdoglavost dolazi do izražaja posebno kada je u pitanju odnos sa majkom. Potrudite se da budete najbitniji sebi i da sačuvate svoj mir. Mogući problemi sa zubima. 

Vodolija 

Na kraju dana čeka vas opuštajući odmor u društvu partnera. Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa porodicom. To vas jako opterecuje jer ne rešavate svoje probleme već tudje. 

Ribe 

Na vama je da donesete odluku u vezi posla koja će uticati na naredni period. Komunikacija vam je veoma dobra i to vam donosi dobro rješenje u partnerskom odnosu. Moguće aktiviranje problema sa pritiskom. 

Komentari (0)
Loading