Zvezde kažu da oni samo gledaju kako će da "SLAŽU": Ovi znakovi su nadmašili čak i PINOKIJA

Vesti 16.10.2021 18:45 0

Laganje je jedan od osnovnih ljudskih instinkata, a iza njega stoje ili potreba da sebe stavimo u bolji položaj ili želja da ne povredimo druge

Zvezde kažu da oni samo gledaju kako će da "SLAŽU": Ovi znakovi su nadmašili čak i PINOKIJA

Shutterstock

Nisu sve laži iste, neke male bele je lako progutati i zaboraviti, ali nažalost, one velike mogu da izazovu katastrofalne posledice! Zbog toga pripadnici ovih znakova vešto koriste svoje reči, a astrolozi tvrde da zbog ovog talenta ponekad umeju da iskrive priču..

Zbog toga astrolozi veruju da pripadnici ova tri znaka često oklevaju da izgovore istinu, zarad svoje koriste.

Blizanci

Njima istina jednostavno nije najbolji prijatelj. Često obećavaju stvari koje se nikad neće dogoditi jer ne razmišljaju o posledicama svojih obećanja. Nešto što im se u određenom trenutku čini kao dobra ideja vrlo brzo postaje obećanje iako su svesni da ono nikad neće da se ostvari.

Zavisni su od popularnosti i žele da se svide svima čak iako za to moraju da se služe lažima.

Škorpija

Osobe rođene u ovom znaku su doktori laganja, a u tome su toliko dobri da i sami zaborave što je istina, a šta je laž, piše "Index.hr".

Vaga

Vage su šarmantne i odlični su manipulatori, a zbog toga lažu jako često i jako dobro. Lažu da bi ispale bolje nego što jesu, da se izvuku iz problema ili samo zbog toga da bude po njihovom. Uglavnom, lažu stalno.

Kad zadobiju vaše poverenje, Vage su u stanju da manipulišu situacijom dok god ne dovedu vodu na svoj mlin.

Komentari (0)
Loading