Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK, 18. oktobar: Lavovi, čeka vas velika podrška od osobe u znaku Ovna, Ribe, u toku dana moguć poziv u vezi POSLA

Nena Janković Vesti 18.10.2021 07:59 0

Ne brinite o neuspesima, već se fokusirajte na prilike koje vam dolaze u susret

Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK, 18. oktobar: Lavovi, čeka vas velika podrška od osobe u znaku Ovna, Ribe, u toku dana moguć poziv u vezi POSLA

unsplash.com

 

Ovan 

Za vas je ovo novi ciklus jer se osećate pozitivno i poletno pod uticajem ovog uticaja Marsa. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi porodice. Zdravlje je odlično. 


Bik 
Ovaj dan je veoma nestabilan zbog eventualnih promena na poslovnoj strani. Ljubomora je novi razlog za eventualni sukob u vezi. Pokušajte da se  distancirate emotivno od partnera. Problemi sa kičmom. 


Blizanci
Tokom dana moguć poziv za razgovor sa osobom u znaku Ribe. U pitanju je poslovna obaveza koju niste odradili do kraja. Porodica vam je velika podrška u vezi bračnih sukoba. Prehlada. 


Rak 
Tvrdoglavo ćete braniti svoje mišljenje jer znate da ste u pravu. To se odnosi na posao i sve što se dešava u vezi posla. Zdravlje je odlično samo obratite pažnju na ishranu do kraja dana. 


Lav 
Čeka vas velika podrška od osobe u znaku Ovna, posebno u vezi posla i novog poslovnog projekta. Moguća saradnja sa ljudima iz inostranstva. Ljubavna situacija je stabilna. Glavobolja. 


Devica 
Ljubav je stabilna ali imate mnogo obaveza i to vam partner zamera. Pokušajte da budete što bolji u odnosu sa partnerom. Porodica vas opterecuje svojim željama. Zdravlje je odlično. 


Vaga 
Tokom dana mogući problemi u komunikaciji sa ljudima oko vas. Budite spremni na saradnju iako vam nije do toga.  Novac stize iz inostranstva. Problemi sa kičmom. 


Škorpija 
Tvrdoglavo ćete braniti svoje mišljenje jer znate da ste u pravu. Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa partnerom. Budite spremni na kompromis. 


Strelac 
Danas je veoma važno da budete u skladu sa sobom i svojim potrebama. Naučite da budete najbolji sebi. Ne donosite nagle ljubavne odluke.  Zdravlje je odlično. 


Jarac 
Vaša komunikacija je danas veoma naglašena i to da okolinom koja vas jako ceni i podržava. Obratite pažnju na ishranu jer su mogući manji stomačni problemi. Čuvajte se ljudi koji vam laskaju. 


Vodolija 
Budite spremni na saradnju sa svima iako se ne slažete sa njima. Posvetite se sebi u vezi privatnih obaveza jer na taj način pokrećete sebe. Porodica vam je velika podrška. Nervna napetost zbog posla. 


Ribe 
Do kraja dana mogući pozivi iz inostranstva u vezi posla. Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna podrška. Ljubavna priča je veoma nestabilna. Partner vam je velika prepreka tokom dana. 
 

Komentari (0)
Loading