Dnevni horoskp za PETAK, 7. oktobar: Jarčevi, jedan član porodice vas EKSTREMNO opterećuje, Lavovi, nepovoljne vesti u vezi novca

Vesti 06.10.2022 19:40 0

Evo šta vam donosi sutrašnji dan

Dnevni horoskp za PETAK, 7. oktobar: Jarčevi, jedan član porodice vas EKSTREMNO opterećuje, Lavovi, nepovoljne vesti u vezi novca

unsplash.com

 

Ovan 

 

Današnji dan iskoristite da se posvetite prijateljima. Potreban vam je odmor, najbolje danas da ga isplanirate za narednih nekoliko dana. Nije sve u poslu i ambicijama poslovnim .

Bik 

 

Tokom dana moguće je da će vas porodica opterećivati svojim problemima naročito mlađi član porodice. Do kraja dana obratite pažnju na moguće probleme sa zdravljem. 

Blizanci

 

Poslovna strana je veoma aktivna i to zahvaljujući vašoj želji da uspete po svaku cenu. Osoba u znaku Lava vam je velika podrška u krugu porodice. Problemi sa spavanjem. 

Rak 

 

Tokom današnjeg dana očekujte nekoliko razgovora koji neće biti baš prijatni jer ne volite da glumite. Čuvajte se lažnih informacija u krugu prijatelja. Uzimajte više tečnosti. 

Lav 

 

Do kraja dana moguće nepovoljne vesti u vezi novčane situacije ali vi to rešavate već narednih dana uz podršku prijatelja. Ljubavna situacija je stabilna zahvaljujući partnerovoj podršci. 

Devica 

 

Danas ste preopterećeni poslovima i to najviše zbog vaše potrebe da sve uradite onako kako treba. Pokušajte da partnera posmatrate na drugačiji način i imate mogućnost da sve bude u vašu korist. 

Vaga 

 

Vaša situacija sa novcem se znatno popravlja i to zbog podrške koju imate u krugu porodice. Osoba u znaku Jarca vam je velika prepreka na planu posla. Merkur ukazuje na vašu lošu procenu poslovnih planova.

Škorpija 

 

Probajte da ne reagujete preemotivno kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Partnerski odnosi je u stagnacije  zahvaljujući vašoj  neiskrenosti. 

Strelac

 

Vaš optimuzam deluje na sve oko vas pozitivno. Veliki ste podstrek ljudima oko vas posebno kada se uzme poslovna situacija. Potrudite se da do kraja dana povedite računa o načinu ishrane. 

Jarac

 

Jedan član porodice vas opterećuje sa svojim problemima i ne umete da izađete na kraj sa tim. Merkur aktivira vaše polje posla i jedan sastanak rešava sve. 

Vodolija 

 

Budite racionalnim u odnosu sa ljudima naročito kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Za vas je najbitnije da sačuvati svoj unutrašnji mir. Zdravstveno se osećate dobro. 

Ribe 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi mogućnosti saradnje sa osobom u znaku Lava. Vaše emocije su nestabilne zbog velikih očekivanja od partnerskog odnosa..

Komentari (0)
Loading