Dnevni HOROSKOP za nedelju, DEVETI OKTOBAR: Bikovi, previše ste NAPETI, Blizanci KONAČNO mogu da se RADUJU

Vesti 08.10.2022 20:30 0

Proverite da li će vam zvezde narednog dana biti naklonjene

Dnevni HOROSKOP za nedelju, DEVETI OKTOBAR: Bikovi, previše ste NAPETI, Blizanci KONAČNO mogu da se RADUJU

unsplash.com

Ovan

Današnji dan iskoristite da se posvetite svojim odnosima sa partnerom zato što partner se oseća usamljeno već neko vreme. Što se tiče zdravlja povedite računa o problemima sa stomakom.

Bik

Venera aktivira vaše polje novca pa ćete se tokom dana najviše baviti sa tim. Situacija unutar kuće je veoma napeta zbog mlađeg člana porodice. Najvažnije je da vi držite svoju stranu. 

Blizanci

Merkur aktivira vašu potrebu da budete u pravu posebno kada su u pitanju odnosi sa prijateljima. Do kraja dana provedite ostatak večeri sa prijateljima sa kojima se dugo niste videli. 

Rak

Vaša situacija sa novcem je poprilično nestabilna i to nervira vašeg partnera. Probajte sa lepim razgovorom da popravite vaše odnose. Osoba u znaku Lava vam šalje pozitivne vesti u vezi posla. 

Lav 

Vaša situacija je nestabilna kada su u pitanju odnosi unutar kuće.
Najbolje bi bilo da se povučete i ne iznosite svoje mišljenje ako niste sigurni u svoj stav.

Devica

Tvrdoglavo se ponašate kada je u pitanju partner jer ne želite da on bude u pravu. Pokušajte da se distancirati od partnera ako ne želite da uđete u veliki sukob.

Vaga
Vaša situacija je veoma čista i jasna tako da do kraja dana bićete veoma zadovoljni odnosima u krugu porodice. Probajte da se što više odmarate jer vas čeka radna nedelja.

Škorpija

Osoba u znaku Device savetuje vas u vezi posla i bićete preopterećeni njenim viđenjem stvari. Pokušajte da se okrenete sebi i svemu onome što ste do sada radili u vezi posla.

Strelac

Ovo je divan dan da se okrenete svojim obavezama i da prestanete da brinete tuđe brige. Partner vam nudi zanimljivo popodne van grada i to vam je najbolji način da se odmorite.

Jarac

Vaša situacija je veoma nezahvalna jer poslovna situacija vas veoma brine. Osoba u znaku Vodolije vas već neko vreme posmatra u emotivnom i ljubavnom smislu. Na vama je da napravite prvi korak. 

Vodilija

Tokom dana bićete pod uticajem drugih ljudi i njihovih emotivnih priča. Najbolje je da napravite distancu jer to nije vaše da rešavate njihove probleme. 

Ribe

Pokušajte da se koncentrišete na ono šta radite jer od toga vam zavisi naredni poslovni period. Povedite malo više računa o zdravlju jer su mogući problemi sa prehladom .
 

Komentari (0)
Loading