LJUBAVNI horoskop za 2023. GODINU: Dva znaka će blistati od SREĆE, a njih očekuju BRIGE i krupne odluke

Vesti 15.10.2022 08:50 0

Nova godina donosi i nove mogućnosti, ali i nove prepreke

LJUBAVNI horoskop za 2023. GODINU: Dva znaka će blistati od SREĆE, a njih očekuju BRIGE i krupne odluke

Shutterstock

Tako će za neke znakove godina koja sledi biti prepuna izazova, dok će neki uploviti u mirnu luku.

Ovan

Osećaćete se odlično, mnoge stvari će vam ići na ruku. Ovnovi imaju sjajnu priliku da upoznaju svoju ljubav ili ozakone vezu koju su nedavno započeli, već u prvoj polovini godine. Fokusirajte se na temu partnerstva i na onu koja vam se dopada.


Bik

Bik će osetiti olakšanje u ljubavi, jer je u poslednjih nekoliko godina možda bilo kriza u vezama. Ono što počinje 2023. imaće povoljan uticaj i na budućnost. Ako ste slobodni, krajem marta i maja mogu doći do sudbonosnih susreta, a na leto će veza biti učvršćena.

Blizanci

Za Blizance, ovo je godina velikih promena u ličnom životu. Neozbiljni potencijalni partneri mogu da pokažu svoje prave namere i što se to pre desi, pre ćete upoznati prave poštene pojedince sa kojima možete izgraditi dugoročne odnose koje zaslužujete. Najpovoljniji meseci za ljubav su april, maj i novembar.


Rak

Početak godine će biti naporan za Rakove. Moraćete da rešite mnoga pitanja vezana za karijeru ili rodbinu, ali od sredine marta ljubav će bukvalno biti u vazduhu. Generalno, Rakove očekuje sjajna sezona povoljnih promena, svi vaši potencijalni partneri će postati manje nestrpljivi i spremniji na kompromis.

Lav

Za Lava je period veoma interesantan, posebno u pogledu ljubavi i veza. Tokom protekle dve godine, mnogi Lavovi su doživeli teške trenutke, pa čak i raskide. Već od početka 2023. ulazite u romantičnu bajku, kao da ćete se ponovo roditi, što će svakako privući nove ljude. A leto će biti posebno vruće i strastveno i neće vam dosaditi.

Devica

Za Device, 2023. će doneti priliku da preispitaju potencijalne partnere oko njih. Doći će do čišćenja života od onih koji ne podržavaju njih i njihove planove za život. Druga polovina godine biće povoljnija u ljubavnom smislu, a oktobar će postati posebno bogat romantikom.

Vaga

Godina će biti povoljna za ljubav i romansu, ali prva polovina će zahtevati sav talenat za diplomatiju i sposobnost pregovaranja. Biće to veoma 'vrelo' vreme za Vagu. Leto će biti manje agresivno i produktivnije u odnosima. A kraj godine će vam biti posebno prijatan.

Škorpija

Za Škorpije će se promene u odnosima završiti u maju, a tada počinje mirniji period. Imaće susrete sa mnogim lekcijama sudbine. Od leta 2023. i tokom cele godine, imaćete sve šanse da izgradite harmoničan odnos.

Strelac

Za Strelca će prva polovina godine biti produktivnija u ljubavnom smislu. Ako tražite svoju srodnu dušu, onda planirajte da posetite razne zanimljive događaje na kojima možete da se upoznate. Štaviše, u vašem slučaju promene na bolje se mogu desiti brzo, pa čak ni odmah nećete moći da shvatite da su promene srećne

Jarac

Za ovaj znak prijatan period počinje 2023. godine kada će prvi put posle mnogo godina moći da se opuste i uživaju u rezultatima svog rada. Sa početkom proleća osetiće da im romantične iskre pune dušu.


Vodolija

Od marta Vodolije će osetiti da im je svakodnevni život ispunjen željom za ljubavlju. Oni sami postaju manje ozbiljni i prilagođavaju se svojoj karijeri i dostignućima. Bićete magnetski privlačni, moguće je da ćete promeniti nešto u svom izgledu i uspeti da uspostavite kontakt sa osobom koja vam se dopada.

Riba

Ribe imaju sve šanse ne samo da upoznaju partnera sa kojim mogu da žive dug i srećan život, već i da odmah legalizuju vezu, posebno od leta 2023. Takođe treba da budete spremni da se broj obožavalaca može smanjiti. Oni koji su neozbiljni i nisu spremni da vam daju svoje srce nestaće iz vašeg života.
 

Komentari (0)
Loading