Dnevni horoskop za UTORAK 18. oktobar: Rakovi, situacija u vašoj kući VEOMA je napeta, Lavovi, partnerski odnosi nisu su veoma nestabilni

Nena Janković Vesti 17.10.2022 22:30 0

Ovo je sutrašnji dnevni horoskop

Dnevni horoskop za UTORAK 18. oktobar: Rakovi, situacija u vašoj kući VEOMA je napeta, Lavovi, partnerski odnosi nisu su veoma nestabilni

Shutterstock

 

Ovan 

Utorak je dan kada je najbolje da ostanete kući ako ste u mogućnosti. Bićete nervozni tokom celog dana zbog uticaja Marsa. Čuvajte vaše emocije. 


Bik 
Danas ste veoma negativno raspoloženi prema ljudima sa kojima sarađujete i vodite računa o vašoj komunikaciji. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna prepreka.


Blizanci
Partnerski odnos je veoma stabilan što vas iznenađuje. Od partnera očekujete da vas podrži poslovno i novčano. Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom.


Rak 
Situacija u kući je veoma napeta zbog vašeg mišljenja o ukućanima. Do kraja dana povedite računa da ne ulazite u sukob sa partnerom. Problemi sa spavanjem.


Lav
Ovo je idealan dan da se posvetite stvarima koje volite i druženju sa prijateljima. Partnerski odnos je već neko vreme u stagnaciji samo što to vi ne želite da vidite. Problemi sa srcem. 


Devica 
Veoma ste promenljivog raspoloženja zahvaljujući problemima u kući. Ne prenosite probleme na poslu posebno u komunikaciji sa ljudima. Zdravlje je stabilno. 


Vaga 
Sam početak dana je pod jakim utiskom o tome koliko je život lep. Vaša planeta Venera vas podstiče na lepa razmišljanja i pozitivno utičete na ljude oko sebe. 


Škorpija
Tokom dana bićete veoma lepo raspoloženi i dobijate podršku sa svih strana. Partnerski odnos je veoma dobar zahvaljujući vašoj lepoj komunikaciji. Zdravstveno se osećate odlično.


Strelac 
Do kraja dana vodite računa o tome kako delujete na druge ljude posebno na osobu u znaku Ovna. Poslovni sastanci se odlažu do sledećeg dana. 


Jarac
Poslovna situacija vam je veoma napeta. Osoba u znaku Ribe stvara dodatne probleme što se tiče novca. Razmislite dobro pre nego što izgovorite neke reči kada je u pitanju ljubav.


Vodolija 
Uran vam pokreće mnogo toga novog i vi ste zbog toga presrećni. Očekujete lep glas od osobe u znaku Lava u vezi emotivne situacije. Malo više odmarajte. 


Ribe 
Ljubavna veza je veoma nestabilna zbog vaše promene raspoloženja. Do kraja dana pozitivne vesti od osobe u znaku Ovna u vezi poslovne situacije. 
 

Komentari (0)
Loading